تالارهاي گفتمان انجمن بانیان جوان

نسخه کامل: درمان ايمني و دفاعي بدن، در مقابل سرطان.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
درمان ايمني و دفاعي بدن، در مقابل سرطان. از اورلاندو فلوريدا!
قبلاً براي درمان سرطان، از راه حل جراحي استفاده می‌شد، سپس شيمي درماني به آن اضافه مي‌شد، بعداً پرتو درماني آن‌را تكميل مي‌كرد و حالا پس از سي سال دكترهاي آن بيمارستان متوجه شدند كه اين راه‌ها اشتباه بوده است، چون جوابي از آن طريقه‌ي درماني نگرفتند.
به زبان خودمان، نه جراحي، نه شيمي درماني، نه پرتو درماني، تا كنون جواب نداده است، بلكه يك راه چهارمي هم وجود دارد!
آن‌هم استفاده از تقويت سيستم ايمني طبيعي بدن، كه ترميم و تقويت آن از طريق تامين خوراكي‌هاي طبيعي است و پرهيز از بعضي از خوراكي‌ها و موادهايي كه براي بدن ضرر دارد، پس بهترين درمان تقويت سيستم دفاعي خود بدن از طريق داروهاي طبيعي طب سنتي و در نهايت ايمان درماني است. يعني معنا درماني.
استفاده از روش داروهاي سنتي و گياهي خاص سرطان و طريقه‌ی درست تغذيه!
روش تغذيه‌ي درست و استفاده از آن داروهاي سنتي و گياهي در كتاب زنده باد دارو گياهي نوشته‌ي اين‌جانب مي‌باشد كه بهترين روش تجربي ارتباط معنوي در اين كتاب به آن اشاره خواهد شد، البته به مرور و درك تجربيات متوجه شده‌ايم كه اين روش تنها روي بيماري لاعلاج سرطان‌ها موثر نيست، بلكه از اين طريق مي‌توان روي تمام دويست و پنجاه و دو مورد از بيماري‌هاي لاعلاج ديگر و وابستگي‌هايي كه در علوم پزشكي و روانپرشكي و علوم اجتماعي تاكنون درمان و روشي براي بهبودي و درمان از آن نيست، تا آن‌ها را درمان نمود و يا بهبودي كسب كرد، در اين زمان براي كمك به روحيه‌ي بيماران تالاسمي هم از روش دوازده قدم استفاده مي‌شود كه بيماران با پذيرش بيماري خود، از طريق ارتباط معنوي به روحيه‌ي خودشان كمك نمايند كه از اين طريق به حمايت و تقويت سلول‌هاي دفاعي بدن خود كمك نمايند تا ديواره‌ي دفاعي بسيار قوي و مطمئن در مقابله با انواع بيماري‌هاي لاعلاج داشته باشند، داشتن روحيه‌اي بالا و متجلي داشتن ارتباطات معنوي و بسيار نزديك براي اين بيماران است كه اين بيماران بتوانند با انگيزه‌ي بهتري به ادامه و اداره‌ي زندگي خودشان بپردازند!
[تصویر: 512849006035664206795_83962_thum.jpg]علم ثابت کرده که بعضی از مواد غذایی قدرت مقابله با سرطان را دارا می باشند. در حالی که بعضی دیگر می توانند احتمال ابتلا به این بیماری مهلک را بالا ببرند. سرطان بیماری پرهزینه ای است هم از لحاظ سلامتی و هم مالی. از قدیم گفته اند پیشگیری بهتر از درمان است. برای حفظ سلامتی خود و پیشگیری از این بیماری از هم اکنون به فکر یک تغذیه ی سالم باشید. میوه و سبزیجات، بروکلی، ماهی و ... نقش موثری در نجات ما دارند. در این مطلب قصد داریم شما را با برخی از این مواد معجزه گر بیشتر آشنا کرده و باید و نبایدهایی را گوشزد کنیم. به امید روزی که این بیماری ریشه کن شود. میوه و سبزیجات: سپر بلا واقعیت این است که هر چه در خصوص فواید و خواص میوه و سبزیجات بنویسیم و بگوییم باز هم کافی نیست. میوه یک ماده ی غذایی لوکس برای پذیرایی از مهمان نیست. میوه و سبزیجات باید در هر برنامه ی غذایی موجود باشد. یعنی سر صبحانه، ناهار و شام. بر اساس پژوهش های انجام شده، افرادی که میوه و سبزیجات زیادی مصرف می کنند کمتر از باقی افراد که میانه ی خوبی با این مواد غذایی ندارند به انواع سرطان ها مبتلا می شوند. از سال ها پیش محققان به مدد مطالعاتی که انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند که گیاهان چلیپایی (انواع کلم ها) و به خصوص بروکلی باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان می شود بر اساس آماری که این پژوهش ها نشان داده اند افرادی که کمتر میوه و سبزیجات مصرف می کنند یک و نیم تا دو برابر بیشتر به این بیماری مهلک مبتلا می شوند. برای همین تمام متخصصان علم تغذیه به مصرف روزانه ی این مواد غذایی تاکید می کنند. در سی سال گذشته 80 درصد پژوهش های انجام شده نشان داده است که ویتامین ها و آنتی اکسیدان های (ویتامین های c، e ،b9، کاروتنوئید و...) موجود در این مواد غذایی اثر پیشگیرانه در ابتلا به سرطان داشته اند. به عنوان مثال در سال 1972 در کشور فنلاند که بیشترین آمار مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی را دارد، یک طرح دولتی برای ایجاد تغییراتی در عادات های غذایی مردم این کشور به اجرا در آمد. نتیجه این شد که 29 سال بعد از اجرای این طرح، مرگ و میر ناشی از سرطان به میزان 50 درصد کاهش یافت. به مصرف زیاد گوشت قرمز نه بگویید نتایج حدود سی پژوهش که در خصوص گوشت قرمز انجام شده نشان می دهد ارتباطی بین مصرف زیاد گوشت قرمز و ابتلا به سرطان کولورکتال وجود دارد. بهتر است مصرف گوشت قرمز از یک یا دو بار در هفته بیشتر نباشد. نتایج پژوهشی که در انجمن سرطان آمریکا انجام گرفته است نشان می دهد که احتمال ابتلا به سرطان کولون در افرادی که زیاد گوشت قرمز می خورند، 30 الی 40 درصد بیشتر است. اخیرا یک گروه از محققان انستیتو کانسر dana-farber شهر بوستون روی بیمارانی که به سرطان کولورکتال مبتلا بوده و تحت درمان هستند مطالعاتی انجام داده اند. محققان ثابت کردند بیمارانی که محصولات گوشتی، مواد غذایی پرچرب و غلات تصفیه شده ی زیادی مصرف کرده اند در مقایسه با مبتلایانی که مصرف کننده ی میوه، سبزیجات و ماهی بوده اند سه برابر بیشتر در معرض عود بیماری قرار دارند. ماهی و گوشت مرغ: خواص باور نکردنی نتایج یک پژوهش آمریکایی که در سال 2005 انجام شد نشان می دهد که مصرف گوشت مرغ و ماهی در طولانی مدت احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال را کاهش می دهد. علاوه بر این نتایج یک پژوهش اروپایی که روی 500000 نفر انجام گرفت نشان می دهد افرادی که ماهی زیادی مصرف می کنند (80 گرم در روز) در مقایسه با افرادی که ماهی کمتری مصرف می کنند (10 گرم در روز) به میزان 31 درصد کمتر به سرطان دچار می شوند. زنده باد بروکلی از سال ها پیش محققان به مدد مطالعاتی که انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند که گیاهان چلیپایی (انواع کلم ها) و به خصوص بروکلی باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان می شود. مطالعات جدید نشان داده است که مصرف منظم این سبزیجات یعنی چند بار در هفته، احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال، سرطان ریه و همچنین سرطان سینه در زنان را کاهش می دهد. نمک: احتیاط کنید مطالعات متعددی نشان داده اند که شور کردن غذاها و مصرف منظم و زیاد مواد غذایی نمک سود یا دودی شده احتمال ابتلا به سرطان معده را هفت برابر بیشتر می کند. در حالت کلی متخصصان توصیه می کنند که روزانه بیشتر از 6 تا 8 گرم کلریدسدیم (نمک) مصرف نشود. البته باید بدانید که 20 درصد از افراد روزانه بیش از 12 گرم نمک مصرف می کنند. بر اساس پژوهش های انجام شده، افرادی که میوه و سبزیجات زیادی مصرف می کنند کمتر از باقی افراد که میانه ی خوبی با این مواد غذایی ندارند به انواع سرطان ها مبتلا می شوند باور کنید زندگی بدون تکاندن مداوم نمکدان در غذاها هم ادامه دارد. چند هفته طول بیشتر نمی کشد که به طعم غذای کم نمک عادت می کنید. پس به بهانه ی این که نمی توانید غذای کم نمک میل کنید سلامتی تان را به خطر نیندازید. به جای نمک از ادویه های دیگر برای خوش طعم کردن غذای تان استفاده کنید.
دانشمندان می گویند در آناناس نوعی ماده وجود دارد که عملکرد پروتئینی را که در 30 درصد سرطان ها دخیل است، متوقف کرده و قادر است سیستم ایمنی بدن را برای هدف قرار دادن و نابود ساختن سلول های سرطانی تحریک کند. این خاصیت آناناس به ویژه در مورد سرطان سینه، ریه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست به اثبات رسیده است. گفتنی است آناناس حاوی کربوهیدرات ، پروتئین ، چربی و آب است . این در حالی است که تاثیر آناناس در مورد افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن از دیرباز شناخته شده بود و پزشکان همواره توصیه می کنند که بیماران پس از عمل های جراحی یا دچار شدن به بیماری های عفونی آناناس مصرف کنند. آناناس میوه نواحی گرمسیری است. اگر چه این میوه به صورت تازه ارزش غذایی بالایی دارد اما کنسرو آن نیز بسیار مفید است. در این مطلب از سایت «ehow» به چند خاصیت این میوه اشاره خواهیم کرد که خواندن آن می تواند مفید باشد. کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز از دیگر املاح و مواد معدنی تشکیل دهنده آناناس به شمار می آیند. آناناس منبع غنی از ویتامین c بوده و حاوی ویتامین a و b1 و b2 است.
یک فنجان آناناس، 73 درصد منیزیم مورد نیاز بدن را تامین می کند.
▪ آناناس را بین غذا بخورید.
▪ آب آناناس مانع از تجمع بیش از حد آب در بدن می شود و در حفظ تعادل آب بدن کمک می کند.
▪ برای افرادی که از یبوست رنج می برند مفید است.
▪ آناناس سرشار از کلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین c است و کمی کلسترول و چربی دارد.
▪ ویتامین c موجود در آن، مقدار زیادی آنتی اکسیدان قابل حل در آب دارد و به این ترتیب می تواند با رادیکال های آزاد که به سلول های طبیعی حمله می کنند مقابله کند.
▪ برومیلین (bromelain) موجود در این میوه، تاثیر ضدالتهابی چشمگیری دارد و برای درمان بیماری هایی مانند سینوزیت حاد، گلودرد، نقرس و آرتروز موثر است. زخم های عادی و پس از عمل جراحی را نیز سریع تر بهبود می بخشد.
▪ آنزیم های موجود در این میوه، به طور موفقیت آمیزی برای درمان آرتریت روماتوئید و سرعت بخشیدن به مرمت بافت هایی که بر اثر زخم ( زخم ناشی از دیابت و عمل جراحی) به وجود آمده به کار می رود.
▪ آناناس مانع لخته شدن خون می شود و در از بین بردن رسوب روی دیواره های سرخرگ ها کمک می کند. * با ضعف حافظه و عوارض پس از آن مقابله می کند.
▪ در تشکیل استخوان های سالم موثر است.
▪ ویتامین c موجود در آن، خطر بیماری های لثه را کاهش می دهد و با باکتری های مهاجم و سموم دیگری که باعث بیماری لثه می شود، مبارزه می کند.
▪ آناناس رسیده برای زنانی که از درد قاعدگی رنج می برند مفید است.
▪ در حفظ سلامتی چشم موثر است و مانع بیماری های چشمی مربوط به سن می شود.
▪ مولکول های مفید در ساقه های این میوه با برخی از انواع سرطان مقابله می کند.
▪ فیبر موجود در آن با کاهش وزن و حفظ وزن ارتباط دارد.
▪ ویتامین b1 موجود در این میوه برای سلامتی قلبی عروقی و عملکرد سیستم اعصاب مفید است.
▪ آب آناناس تازه در دفع کرم های روده ای، دیفتری، عفونت گلو و حالت تهوع صبحگاهی موثر است.
یک کارشناس تغذیه گفت: رفع بی خوابی، خستگی و اختلالات عصبی از خواص دارویی جوانه گندم است. یوسف نقیایی با بیان این مطلب گفت: جوانه ها از مواد غذایی هستند که در گروه سبزیجات محسوب می شوند، جوانه گندم سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است و ارزش غذایی بالایی دارد. تغییرات شیمیایی که در هنگام جوانه زدن رخ می دهد باعث می شود املاح و ویتامین ها و پروتئین در آن افزایش یابد.
وی با اشاره به این که پودر جوانه گندم غنی از ویتامین e و b است، ابراز کرد: ویتامین e به عنوان یک آنتی اکسید در پیشگیری از اکسیده شدن کلسترول مفید بوده و باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی می شود. همچنین جوانه ها دارای فیبر و سلنیوم و فینریوم هستند که در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان به خصوص سرطان روده موثر شناخته شده اند و برای رفع یبوست مفید است.
این کارشناس در ادامه یادآور شد: جوانه گندم در درمان ریزش مو و ناراحتی های پوستی و شادابی پوست موثر است که می توان آن را به عنوان ماسک جوانه گندم استفاده کرد و از سوی دیگر در زنان باردار و شیرده که نیاز غذایی بالایی دارند حتما جوانه گندم باید در برنامه غذای شان گنجانده شود.
وی افزود: روغنی که در دانه گندم وجود دارد در حین جوانه زدن به صورت اسید چرب در آمده که قابل هضم است.
نقیایی همچنین به وجود ویتامین b به خصوص1 b در جوانه که برای تعادل سیستم عصبی ضروری است؛ اشاره و خاطر نشان کرد: این ماده غذایی برای رفع بی خوابی، خستگی و اختلالات عصبی افرادی که از این موضوع رنج می برند، مفید است.
وی توصیه کرد: در مورد کودکانی که دچار سوء تغذیه هستند، این ماده غذایی باید به صورت سوپ یا همراه سالاد در برنامه غذایی اشان گنجانده شود.
لینک مرجع