تالارهاي گفتمان انجمن بانیان جوان

نسخه کامل: میگوی بلانکو
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دقت کنید که میگو بیشتر از ۲ تا ۳ دقیقه در آب نجوشد چون هرچه بیشتر بجوشد کوچک‌تر می‌شود.

مواد لازم برای یک لیوان
میگو: ۲۰۰ گرم
ماست چکیده
سس مایونز: یک قاشق
خیارشور
سیر: به میزان لازم
جعفری خرد شده
فلفل تند
لیموترش
شوید
هویج، خیار و کرفس خلال شده
روش تهیه:
۱. اول از مواد زمینه شروع می‌کنیم. خیارشور را رنده می‌کنیم و می‌گذاریم آب اضافی‌ آن کشیده شود.
۲.‌سپس جعفری، شوید، فلفل دلمه خرد شده و سایر مواد را با آن میکس و با ماست و سس مایونز مخلوط می‌کنیم.
۳. سپس نوبت اضافه شدن میگو به این مواد است.
۴.میگو را ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوشانده و بعد از آنکه آن را در آبکش گذاشتیم ساطوری می‌کنیم و داخل لیوان می‌گذاریم.
۵.شکل خوردن این پیش غذا با هویج و کرفس تعیین شده است اما از هر صیفی تردی، بسته به ذائقه‌تان می‌توانید استفاده کنید، مثلا خیار یاکدو.
فوت آشپزی:
لینک مرجع