تالارهاي گفتمان انجمن بانیان جوان

نسخه کامل: ماهي كباب متفاوت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
" مجله ايده آل "

اين كباب ماهي متفاوت است و سريع آماده ميشود ...اگر از ماهي فيله مانند : شير يا اوزون برن استفاده ميكنيد ماهي را خرد كرده و به سيخ بكشيد ..و اگر هم از ماهي درسته استفاده ميكنيد از توري كباب پز استفاده كنيد فقط لازم است توري را كمي چرب كنيد تا نچسبد .

فيله ماهي يك كيلو خرد كرده .
پياز يك عدد بزرگ .
روغن مايع يك چهارم پيمانه .
آبليمو 6 _ قاشق غذا خوري .
زعفران دم كرده 4 _ قاشق غذا خوري .
نمك فلفل به ميزان لازم ..

1_ روش اول روغن و آبليمو . پياز و زعفران را مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشيد .
2 _ تكه هاي ماهي شسته شده و خشك شده را داخل مايع و روغن بريزيد و يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد .
3 _ ماهي ها را به سيخ كشيده يا روي توري ..و روي اتش قرار دهيد و اجازه دهيد تا دو طرفش طلايي شود .
چند ثانيه قبل از برداشتن ماهي كمي كره ري آن بماليد.....و سر سفره ببريد . ..Tongue

روش ديگر (با طعم ديگر) ميتوان اين ماهي را مزه دار كرد :: پياز رنده شده _ بجاي زعفران :زرد چوبه _ كمي فلفل قرمز و پودر سير ..نمك ..
و باز ماهي آغشته دراين مواد خوابانده و ميگذاريم يكساعت در يخچال طعم بگيرد ..نوش جان
لینک مرجع