|
سوالات قدم 2
|
|
۱۲-۵-۱۳۸۹, ۰۸:۴۶ عصر
|
|||
|
|||
|
سوالات قدم 2
قدم دوم:
ما به این باور رسیدیم كه یك قدرت مافوق می تواند سلامت عقل را به ما بازگرداند. 1- آیا قبل از آشنایی باNA اعتقاد داشتید كه فكرتان قدرتمند است و قادرید به كمك آن تمام مشكلات خود را حل كنید؟ 2- آیا اعتقاد مذهبی دارید یا خیر؟ توضیح دهید. 3- آیا تا كنون مذهب شناخته شده ای را رد كرده اید؟ 4- آیا اعتقاد دارید كه قدرتی مافوق قدرت شما وجود دارد؟ اگر جواب مثبت است نشانه های وجود آن چیست و در زندگی شما چه نقشی دارد؟ 5- تصویر ذهنی خود را از خدا بیان كنید. 6- آیا در زندگیتان ترسی دارید؟ مانند ترس از مردم،عدم امنیت اجتماعی،اقتصادی و غیره.... 7- آیا می توانید خود محوری های خود را در زندگی تشخیص دهید؟ لطفا مثال بزنید. 8- در چه بخشی از زندگیتان احساس می كنید كه كنترل كم و یا اصلا نداشته اید؟ 9- كدامیك از احساسات و رفتار ذیل شما را به دردسر انداخته است؟ خشم،انتقاد،حسادت،غرور، سرزنش دیگران،افسوس و تاسف خوردن به حال خود 10- آیا خود را فرد مثبتی می دانید؟ در كدام قسمت از زندگیتان مثبت بوده اید؟ 11- آیا خود را فرد منفی می دانید؟ در كدام قسمت از زندگیتان منفی بوده اید؟ 12- عقیده شما در مورد شخصیت كاذب چیست؟(كاركترهای بیماری كه كنترل زندگی شما را بدست می گیرد.) 13- شخصیت واقعی و درونی خود را تشریح كنید. 14- آیا فكر می كنید كه قدرت مافوق می تواند سلامت عقل را به شما بازگرداند؟ چگونه؟ 15- بی عقلانه ترین كارهایی كه قبل از آشنا شدن با NA انجام داده اید بنویسید.پنج مثال زنده بزنید. 16- بی عقلانه ترین كارهایی كه بعد از آشنا شدن با NA انجام داده اید بنویسید.پنج مثال زنده بزنید. 17- در مورد رفتار عاقلانه خود پس از آشنایی با NA چند مثال زنده بزنید. 18- چه اقداماتی برای تداوم بهبودی شما لازم است؟ تقریبا در هر جلسه ای كه شركت می كنم،سلامت عقل،بطور موقت،به من باز می گردد. اگر خود را از نفسانیات،خالی كنی،می توانی از خدا پر كنی |
|||
|
|
۷-۱۰-۱۳۸۹, ۱۱:۳۳ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: سوالات قدم 2
سلام
من راهکارسوال7قدم2راخواستم. |
|||
|
۱۵-۲-۱۳۹۱, ۰۹:۰۷ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: سوالات قدم 2
سلام وحید جان راجع به سوال 7 قدم دو
هر زمان که من با کله خودم فکر کنم برنامه ریزی کنم و بدان عمل کنم و مشورت نکنم خود محوری من است خود محوری یه مثلث داره که ضلع بالا ترس ضلع راست رنجش و ضلع چپش خشم هستش هر رفتاری که از روی ترس / رنجش / خشم انجام دهم خود محوری های من است.... تابعد تونل یعنی راه هست...حتی در دل سنگ.... |
|||
|
|
|
تماس با مدیر