دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۰۵ صبح
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
lilian
مدیر: سراى لبخند

سپاس کرده: 1168
2318 بار سپاس شده در 751 ارسال
|
قدم پنجم
ما چگونگی دقیق خطاهایمان را به خداوند ، به خود و به یک انسان دیگر اقرار کردیم
برداشت خود را از قدم پنجم بنویسید
Live in such a way that those who know you but don't know God come to know God because they know you
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۱۱-۱۳۸۹ ۱۲:۵۰ عصر، توسط lilian.)
|
|
| ۲۷-۱۱-۱۳۸۹ ۱۲:۴۸ عصر |
|
سپاس شده توسط: | |
|
هادی58
كاربر جديد

سپاس کرده: 1647
2978 بار سپاس شده در 703 ارسال
|
RE: قدم پنجم
من وقتی در مورد خطاهای خود حرف میزنم و انها را بازگو میکنم.، چند تا مزیت برای من داره
من خطاهامو میبینم و دیگه از انها فرار نمیکنم- دیدن این خطاها و بیان کردن انها باعث میشه من سبک تر و راحت تر حرکت رو به جلو داشته باشم-وقتی من در مورد چیزی اقرار میکنم آماده پذیرش نکات مقابل اون خطا که مثبت هستش و باعث میشه که من دیگه اون خطا رو کمتر انجام بدم میشه...
من وقتی توی قدم 4 تقریبا همه چیز رو با ترس نوشتم از خودم و از کارهایی که کرده بودم بدم اومد و اصلا نمیتونستم خودمو ببخشم ولی توی قدم 5 با اقرار کردن خیلی راحت شدم و دیدم که اون خطاها ناشی از بیماری من بوده و من مسئول بیماریم نبودم ولی امروز مسئول بهبودیم هستم
: ممکن است کسی را به اشتباه زندانی کنند ولی هیچکس را اشتباهی آزاد نمی کنند.
براستی حکمتی است در آزادی ما و چه زیباست احساس آزاد بودن...:
|
|
| ۲۷-۱۱-۱۳۸۹ ۰۳:۰۴ عصر |
|
منیژه
مدیر:زنان بهبود یافته(گروه ویژه طلائی)

سپاس کرده: 3841
2232 بار سپاس شده در 488 ارسال
|
RE: قدم پنجم
من درزندگیم زیاد درد وناکامی راتجربه کرده بودم وهمیشه در آّخرکار مات ومتحیر بودم که دوباره نتیجه کار خراب شد تازمانی که با
آخرین مشکل زندگیم روبروشدم باز باهمان سیستم خود محورانه وسلب مسئولیت از دیگران به میدان آمدم من هرگزنمیدانستم که این
بیماری چقدر موذی وپیشرونده است وناگزیز بخاطرشرایط وخیم زندگیم به دنبال راه حل می گشتم زمانی که اموختم پنبه هارااز گوشم
خارج ودردهانم بگذارم متوجه شدم که من تنها نیستم ودیگرانی هم همانند من آنجا هستند که این مسیر بیراهه راطی کرده اند و به
این انجمن هدایت شده اندپس اون ترس شدید از اینکه من بدترین انسان روی زمین هستم اندکی تعدیل شد وصدای سخن عشق به
گوشم خورد وبعد ازمدتی شرکت درجلسات بادوستان بهبودی وارتباط دائم راهنما گرفتم وشروع بکارکردن قدمها کردم که واقعیت درقدم
۴ باترس از نوشتن قسمت های تاریک روحم به امید شفا وبهبودی ازاین بیماری برای اولین بارسعی کردم که خودم را گول نزنم وباصداقت
کامل وبدون خودسانسوری تمام سیاهی های که تمام عمر درونم را گرفته بیان کنم وسهم خودم را درجریانات اعتراف کنم وبپذیرم و
بااین قدم واقعا شهامت تغییر رادرادامه راه یافتم ترسها خود به خود به خوش بینی تبدیل میشد من میدانستم راهنمای من همدرد
من است وهرگز مرا قضاوت نخواهد کرد ومن با قدم گذاشتن درمسیربهبودی دوباره اعتماد به نفسم را بدست خواهم آورد پس نیاز
به تایید از طرف هیچکس جزنیروی برترم راندارم. من اقرارکردم که من انسان وابسته ای بودم وسلامت عقل نداشتم وباترسیم از
طرف راهنمایم سهم ونقش خودراامروز میدانم ودچاراشتباهات گذشته نخواهم شد ولی این بدان معنا نیست که من اشتباه نمیکنم
بلکه درمسیر بهبودیم وسعی میکنم جلوی اشتباهاتم را بگیرم ولی من انسانم وناقص درجاده کمال هستم ولی ازخودم توقع ندارم
که هرگز کامل شوم .
|
|
| ۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ عصر |
|