دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۱۳ صبح
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
سبلانک
راهنمای سایت

سپاس کرده: 2274
1694 بار سپاس شده در 346 ارسال
|
سلام
با سلام
قبل از هر چیز از خداوند سپاسگزارم به خاطر پاکی امروزم. از مدیر انجمن هم تشکر می کنم بابت فرصت خدمتی که به من داد تا بتوانم تجربه خودم را به مشارکت بگزارم.
هدفم از این کار هم کسب تجربه بود و هم اینکه در این مجموعه جای سنت ها را خالی دیدم و احساس نیاز کردم که در این زمینه فعالیت کنم.
از نظر بنده ما با قدمها آشنا می شویم وآنها را بر می داریم تا خودمان را نکشیم، و موظف هستیم سنت ها را رعایت کنیم تا دیگران را نکشیم. لازم می دانم بگویم مطالبی که در این بخش ملاحظه خواهید کرد تجربه شخصی من و اعضای دیگر است ئ به هیچ عنوان نظریه معتادان گمنام نمی باشد.امیدوارم بتوانم از عهده این خدمت برایم و امانتدار خوبی برای انجمن باشم و در آخر از خداوند طلب پاکی و بهبودی برای یکایک دوستان دارم.
رویای ما این است که روزی:[b]هر معتادی در دنیا فرصت تجربه نمودن پیام را به زبان و فرهنگ خاص خود داشته باشد و شانسی برای پیدا نمودن راه تازه ای برای زندگی بیاید."[/b]
|
|
| ۲۳-۱۲-۱۳۸۹ ۱۱:۰۷ عصر |
|
Shaghayegh
كاربر جديد

سپاس کرده: 300
625 بار سپاس شده در 142 ارسال
|
RE: سلام
سلام براتون ارزوی موفقیت داریم.
میشه یه خلاصه ای از مفهوم سنت و تفاوتش با قدم ها بگید و اینکه چه زمانی باید سمت سنتها رفت؟؟؟
|
|
| ۲۳-۱۲-۱۳۸۹ ۱۱:۵۳ عصر |
|
lilian
مدیر: سراى لبخند

سپاس کرده: 1168
2318 بار سپاس شده در 751 ارسال
|
من هم دقیقا سوال شقایق را دارم اگر میشه فرق قدمها و سنتها رو توضیح بدهید و اینکه چه زمانی باید سنتها رو کار کنیم ؟
Live in such a way that those who know you but don't know God come to know God because they know you
|
|
| ۲۷-۱۲-۱۳۸۹ ۰۱:۱۸ عصر |
|
سبلانک
راهنمای سایت

|
با سلام و عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو:
در پاسخ سوال شقایق هم گفتم که ما با قدمها آشنا می شویم تا خودمان را نکشیم و باید سنت ها را کار کرده و به کار بگیریم تا دیگران را نکشیم.
همانطور که می دانید دامنه کاربرد سنت ها در گروه و ارتباط ما با جامعه و سازمانهای دیگر است و اگر ما خط مشی مشخصی برای اینکار نداشته باشیم مطمئنا با مشکلات عمده ای مواجه خوایم شد.
زمان خاصی برای کارکردن سنت ها وجود ندارد. به نظر من ما قبل از کار کردن آنها را به کار گرفته ایم .ما از همان روزهای اول سعی کرده ایم اتحاد داشته باشیم و پیام خودمان را به دیگر معتادان برسانیم، به خودمان متکی باشیم و...
اینها یعنی اصول سنت های معتادان گمنام.
رویای ما این است که روزی:[b]هر معتادی در دنیا فرصت تجربه نمودن پیام را به زبان و فرهنگ خاص خود داشته باشد و شانسی برای پیدا نمودن راه تازه ای برای زندگی بیاید."[/b]
|
|
| ۲۹-۱۲-۱۳۸۹ ۱۱:۵۸ صبح |
|
سبلانک
راهنمای سایت

|
با سلام به همه دوستان
همانطور که می دانید پاکی و بهبودی ما ارزش بسیاری دارد. ما به خوبی آگاهیم که این پاکی وبهبودی را به تنهایی به دست نیاورده ایم و به کمک گروه بوده است. هرچیزی را در لاین دنیا آفتی تهدید می کند و ممکن است که باعث فساد و از بین رفتن آن بشود. و در واقع گروههای دوازده قدمی هم از اینم قائده مثتسنی نیستند. و ما برای اینکه به واسطه این آفتها از بین نرویم از سنتهایی پیروی می کنیم که باعث کاهش این آسیب ها می شوند.
|
|
| ۳-۷-۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ عصر |
|