دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۳۶ صبح
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
محيط امن براي اعضاي تالار
|
|
| نویسنده |
پیام |
Amh
مدير انجمن

سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
|
RE: محيط امن براي اعضاي تالار
سنتهای 12 گانه انجمن معتادان گمنام تنها عامل ثبات ، ماندگاری و توسعه NA در جهان بوده و هست.یکی از ویژگیهای خوب این تالار رعایت چیزی شبیه به این سنتها با محدودیتها و مشکلات خاص فضاهای مجازی است و این تنها عاملی بود که من را جذب نمود لذا با نظرات شما موافقم و برای حفظ این فضای مجازی بهبودی لازم است خود را متعهد به قوانین سایت بدانیم و در جهت رشد و توسعه این فضا حداکثر تلاش خود را بکار بندیم.
از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
|
|
| ۲۳-۸-۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ صبح |
|
پريا
كاربر جديد

سپاس کرده: 54
324 بار سپاس شده در 66 ارسال
|
من هم كاملا با نظراتتون موافقم و از زحماتتون متشكرم و به عنوان يك تازه وارد خودمو متعهد به قوانين سايت مي دونم.
:: آن سوی دلتنگی ها همیشه (خدایی) هست که داشتنش جبران همه ی نداشتن هاست...!
|
|
| ۲۳-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ صبح |
|
امیرمهدی
كاربر جديد

سپاس کرده: 2136
959 بار سپاس شده در 182 ارسال
|
آفا یوسف از گوشزد شما نسبت به سواستفادچیها ممنون ومن هم با شما موافقم
این مشکل تو خود انجمن هم بسیار دیده شده
من خودم هم ازاون کسانی هستم که اعتماد کردم و برایم مشکل ساختن
طوری که اگر کمی خامی میکردم و به بیماری بها میدادم بایست قید انجمن را میزدم
دقیقا کسی را که فکر نمیکردم بهم خیانت کنه خیانت کرد وتمام گمنامیهای مرا فروخت
ولطمه روحی بزرگی تو زندگیم گذاشت همه بخاطر اعتماد ودل رحمی بیش از اندازه من بود
کسی که بهشت رادر زمین نیافته است. آنرادر آسمان نیز نخواهد یافت.!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۸-۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ عصر، توسط امیرمهدی.)
|
|
| ۲۳-۸-۱۳۹۰ ۰۱:۳۴ عصر |
|
shabnam
كاربر جديد

سپاس کرده: 308
228 بار سپاس شده در 35 ارسال
|
سلام
از تدکر بجای مدیر محترم بسیار متشکرم
دوستان پاک و پرهیزکار من !
باور دارم که یه برخورد صحیح و اصولی چقدر میتونه در فضا سازی سالم جامعه ( واقعی و مجازی ) موثر باشه.
من با کسب تجربیات دردناک قبل و بعد از ورود به انجمن دریافتم که بسیاری از اوقات ، از حسّ انسان دوستیِ خالص من ، چگونه سوء برداشت می شود.
اما مسئول یا مقصر در این سوء برداشت کیست؟!
آیا باز هم مانند قبل ، دیگران ( تازه وارد یا بیمار و... ) را مقصر بدانیم؟؟
آیا باز برای سر پوش گذاشتن بر نواقص ، عوامل و دشمن خارجی بیابیم؟؟
آیا برای توجیه اندک " بی ملاحظگی " که در الفاظ و نوشته ها و گفته های خود داشته ایم ؛ دیگران را که تکه های ناب خداوندی اند انگ ناپاکی ، بیمار ی، هرزگی و... بزنیم؟؟
اگر من هنوز نیاموخته ام که در نحوه ی صحبت با جنس مخالف ، گفتن یا نوشتن ساده ی " عزیزم و جانم و فدایت شوم " می تواند به مسائلی پیچیده از جنس وابستگی روحی و عاطفی منجر شود ؛ طرف مقابل یا فضای مجازی را مسبب تمام فتنه های بعدی بدانم؟؟
اگر هنوز دقت نمی کنم که ارتباط عاشقانه با خانواده و محارم و ابراز محبت در فضای مجازی ( که دیگران از محرم بودنمان بی خبرند ) دیگران را به ارتباط های ناشایست جرأت می دهد ؛ چه کسی را برای به دوش کشیدن این بار پیداکنم؟؟
مقصر کیست؟؟ یادش بخیر تراز 4 ...
فقط برای امروزخوشحال خواهم بود ... و باور دارم که گویی من به جهان تقدیم شده ام...

|
|
| ۲۶-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ صبح |
|
Amh
مدير انجمن

سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
|
(۲۶-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۴۶ صبح)shabnam نوشته شده توسط: سلام
از تدکر بجای مدیر محترم بسیار متشکرم
دوستان پاک و پرهیزکار من !
باور دارم که یه برخورد صحیح و اصولی چقدر میتونه در فضا سازی سالم جامعه ( واقعی و مجازی ) موثر باشه.
من با کسب تجربیات دردناک قبل و بعد از ورود به انجمن دریافتم که بسیاری از اوقات ، از حسّ انسان دوستیِ خالص من ، چگونه سوء برداشت می شود.
اما مسئول یا مقصر در این سوء برداشت کیست؟!
آیا باز هم مانند قبل ، دیگران ( تازه وارد یا بیمار و... ) را مقصر بدانیم؟؟
آیا باز برای سر پوش گذاشتن بر نواقص ، عوامل و دشمن خارجی بیابیم؟؟
آیا برای توجیه اندک " بی ملاحظگی " که در الفاظ و نوشته ها و گفته های خود داشته ایم ؛ دیگران را که تکه های ناب خداوندی اند انگ ناپاکی ، بیمار ی، هرزگی و... بزنیم؟؟
اگر من هنوز نیاموخته ام که در نحوه ی صحبت با جنس مخالف ، گفتن یا نوشتن ساده ی " عزیزم و جانم و فدایت شوم " می تواند به مسائلی پیچیده از جنس وابستگی روحی و عاطفی منجر شود ؛ طرف مقابل یا فضای مجازی را مسبب تمام فتنه های بعدی بدانم؟؟
اگر هنوز دقت نمی کنم که ارتباط عاشقانه با خانواده و محارم و ابراز محبت در فضای مجازی ( که دیگران از محرم بودنمان بی خبرند ) دیگران را به ارتباط های ناشایست جرأت می دهد ؛ چه کسی را برای به دوش کشیدن این بار پیداکنم؟؟
مقصر کیست؟؟ یادش بخیر تراز 4 ...
متن شما بقدری زیبا بود که من تحت تاثیر قرار گرفتم
ولی تو این تالار من هنوز حتی یکبار چنین چیزی ندیدم
از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
|
|
| ۲۷-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۵۱ صبح |
|
shabnam
كاربر جديد

سپاس کرده: 308
228 بار سپاس شده در 35 ارسال
|
Amh و دوستان خوب همدرد من سلام
غرض از نوشتن این متن ، اتهام بستن و مارک چسباندن به تالار یا دوستان نبود.
یه مشارکت و درد دل بود، برای دوستان.
متشکرم از پیامتون Ahm عزیز.
فقط برای امروزخوشحال خواهم بود ... و باور دارم که گویی من به جهان تقدیم شده ام...

|
|
| ۳۰-۸-۱۳۹۰ ۰۵:۵۱ عصر |
|
منیژه
مدیر:زنان بهبود یافته(گروه ویژه طلائی)

سپاس کرده: 3841
2232 بار سپاس شده در 488 ارسال
|
سلام دوستان عزیز من فکرمیکنم که ما اگرهرکدام حریم وحدومرزهای خودمان رادرارتباط بادیگران بشناسیم همیشه باعث جلوگیری از
آسیب های بعدی به ما میشه ماکه بااصول برنامه آشنا هستیم برای این هست که در روابطمان تعادل داشته باشیم من فکرمیکنم ما
بخاطر اینکه همدیگررادرک کنیم احتیاج به صمیمت های زیادی نداریم. یکی از مهمترین مسائلی که دررابطه بایکدیگر باید رعایت بشه
که من تجربه ایجاد اشکال در سایت دیگری راهم دارم بهتره واضح بگم وارد شوخی وارتباط نزدیک شدن هست من امروز میدانم که من به
دلیل اینکه سلامت عقلم راازدست داده بودم اینجا هستم وشخص مقابل من هم همینطور باشدت وضعف پس ما باتوجه به شرایطی که تا به
حال داشتیم باید درحرف زدن ٬ نوشتن ٬ وارتباط گیری خودمان رعایت تعادل و شئونات را حتما مدنظر داشته باشیم ٬ ودچار افراط و
تفریط نشویم . درنتیجه من فکرمی کنم اگر هرکسی وارد سایت بشود وهرچقدر هم که مشکل برخوردی داشته باشد برخورد صحیح
اجازه برخورد نامناسب به هیچکس نمی دهد.
ومسئله پیشنهادی بعدی حضور چند تا از دوستان قدیمی ومورد اعتماد بعنوان ادمین در سایت که درزمان نیاز بامتخلف برخورد بشود.
|
|
| ۲۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۰۹ عصر |
|