جهت دسترسی به تمام امکانات سایت از اینجا در گروه ویژه ثبت نام کنید

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

محيط امن براي اعضاي تالار

نویسنده پیام
uosef آفلاین
مديرسايت بانيان جوان

اعتبار: 23
سپاس کرده: 10572
6655 بار سپاس شده در 1546 ارسال
ارسال: #1
محيط امن براي اعضاي تالار
باسلام به تمامي كاربران تالار هاي گفتمان بانيان جوان
اول از همه جا داره تشكر كنم به خاطر حضور گرم شما در تالار
و تشكر به خاطر فعاليت شما در انجمن ها
دوستان سعي شده تا محيط امني براي اعضا و احساس امنيت براي تازه واردين ايجاد شود.
اما بايد در نظر گرفت اينجا يك دنياي مجازي است و امكان هر گونه سوء استفاده وجود دارد.
پس خواهشا در ايجاد رابطه ،رد و بدل شماره و وابسته شدن به افراد احتياط كنيد
چون تجربه من اين رو به من ثابت كرده كه افراد با ثبت نام هاي اشتباه و يا ايجاد چند كاربر، به همديگر و تالار و هدف اصلي خسارت زده اند.

منتظر نظرات و تجربيات شما عزيزان هستيم

تيم مديريت تالار

چشمانت روشن

و چشمانم تاریک

روز را به تو می بخشم

تا شبم را پر ستاره کنی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ عصر، توسط uosef.)
۲۵-۱-۱۳۹۰ ۱۲:۱۱ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: naal ، nahid ، kashi ، maha ، ناهید ، narges khatoon ، lilian ، ashena ، Shaghayegh ، سمیه ، امیرعباس ، اسماعیل ، رها ، کامیار ، arezo ، mr-constant ، Amh ، امیرمهدی ، ساده ، دريا ، سپهرصا ، hossein
nahid آفلاین
مدير انجمن ها

اعتبار: 5
سپاس کرده: 3681
5745 بار سپاس شده در 1687 ارسال
ارسال: #2
RE: محيط امن براي اعضاي تالار
ضمن عرض سلا م خدمت برادر هاو خواهر های گرامی من با آقا یوسف موافقم چون محیط بیرون همه چی هست ولی اینجا یه مکان بهبودی و تعالی است پس بهتره از دستش ندیم و با مدیریت محترم همکاری کنیم و خدمتمون رو درست انجام بدیم تا به اهداف برناممون یعنی جذب تازه وارد کمک کنیم باتشکر

مایوس نباش زیرا ممکن است آخرین کلیدی که در جیب داری،در را باز کند.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۸ صبح، توسط uosef.)
۲۵-۱-۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: uosef ، naal ، narges khatoon ، lilian ، ashena ، Shaghayegh ، رها ، arezo ، ALI_ASHEGH ، Amh ، امیرمهدی ، امیرعباس ، دريا ، منیژه ، سپهرصا ، hossein
narges khatoon آفلاین
ناظرسایت ومديرنارانان(گروه ویژه طلائی)

اعتبار: 12
سپاس کرده: 3726
4292 بار سپاس شده در 767 ارسال
ارسال: #3
سلام خدمت همه دوستان در این تالار و تازه واردان عزیز از آقا یوسف بخاطر آگاهی که دادند تشکر میکنم . و با این مطلب موافقم . ماخودمان میتوانیم اینجا را محل امن برای خودمان قرار بدهیم تا بیشترین بهره را در راستای بهبودی کسب کنیم . موفق باشید flower

تنها راه آرامش داشتن من ، تمايل به پذيرش چيزهايي است كه نميتوانم تغيير دهم .
۲۵-۱-۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ صبح
 سپاس شده توسط: ناهید ، lilian ، uosef ، ashena ، Shaghayegh ، رها ، کامیار ، arezo ، Amh ، امیرمهدی ، امیرعباس ، ستوده ، دريا ، منیژه
ناهید آفلاین
مدیر:انجمن رهجو(عضوگروه ویژه طلائی)

سپاس کرده: 10530
8552 بار سپاس شده در 1870 ارسال
ارسال: #4
من هم کاملاً با نظر مدیر تالار آقا یوسف موافقم و خوشحالم که این موضوع رو مطرح کردند flower

دیگه از دست تو و ترانه هات خسته شدم

دیگه از شنیدن رنگ صدات خسته شدم

چه جوری بگم هنوز خیلی دوست دارم ولی

انگار از بیشتر از این بودن باهات خسته شدم
۲۵-۱-۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ عصر
 سپاس شده توسط: lilian ، uosef ، narges khatoon ، ashena ، Shaghayegh ، رها ، کامیار ، Amh ، امیرمهدی ، امیرعباس ، دريا ، منیژه
lilian آفلاین
مدیر: سراى لبخند
**

اعتبار: 2
سپاس کرده: 1168
2318 بار سپاس شده در 751 ارسال
ارسال: #5
یک بار این مطلب رو راهنمای سایت مطرح کردند به نظر من کسانی که به بهبودی فکر میکنند و به دنبال کنترل بیماری هستند با همون هشدار راه خودشون رو پیدا کردند و اگر کسانی هستند که دوست دارند به بیماریشون پر و بال بدهند 100 بار دیگه هم این نکته رو بنویسید ....
البته تازه واردان عزیز بهتره متوجه مشکلات محیط مجازی باشند

Live in such a way that those who know you but don't know God come to know God because they know you
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱-۱۳۹۰ ۰۲:۲۸ عصر، توسط lilian.)
۲۵-۱-۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ عصر
 سپاس شده توسط: امیرمهدی ، shabnam ، امیرعباس ، ستوده ، دريا ، منیژه
oa_amir آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 321
2965 بار سپاس شده در 844 ارسال
ارسال: #6
يه بيمار همه جا ميتونه از بيماري استفاده كنه چه اينجا چه جاي ديگه بهتر خودمون از بيماري استفاده نكنيم تازه وارده ها بعد از مدتي ميفهمند هيچي توش نيست و به مسير بهبودي بر ميگردند
اميدوارم هيچ كس نياز به بيماري نداشته باشه كه ازش استفاده كنه و فقط خداوند باشه كه خلاهاشو پر كنه

باور نمی کنم

خالــق نظم دانه های انار ,

زندگی مرا بی نظم چیده باشد
۱۴-۴-۱۳۹۰ ۱۲:۴۱ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: uosef ، رها ، امیرمهدی ، shabnam ، امیرعباس ، ستوده ، دريا ، منیژه
narges khatoon آفلاین
ناظرسایت ومديرنارانان(گروه ویژه طلائی)

سپاس کرده: 3726
4292 بار سپاس شده در 767 ارسال
ارسال: #7
سلام دوستان : خدا را شکر میکنم که اینجا هستم . و بهترین شکر گذاری من میتونه قدر شناسی از امکاناتی باشه که در اختیارمه و بکارگیری آن در جهت بهبودیم و رضای خداوند و کمک به همدردانم میباشه . مدیریت و خدمتگزاران این تالار بیشترین تلاش را کرده اند و میکنند تا در راستای بهبودی و آرامش کاربران محیط و فضای امنی همراه با شادی و روحانیت بوجود آورند خدا قوت شان میگوییم و تشکر میکنیم .میخواهیم قدر این زحمات را بدانیم و سعی کنیم که این فضای امن را برای خودمان نگه داریم . به قوانین اش احترام بگذاریم . اینجا محیط مجازی است ولی حضور خداوند در این مکان همانند جلسات پر رنگ است و بگونه ایکه ما را هدایت میکند . و افرادیکه به عنوان تازه وارد به ما ملحق میشوند همانند افرادی هستند که به جلسات می آیند.. سرگردانند ...رنج کشیده اند شاید از مرز خود کشی آمده اند که با یک کلیک از مرگ نجات پیدا کنند آنها نیازمند کمک روحانی و استقبال و دلگرمی اند . کمک ما زمانی موثر می افتد که همراه با نگه داشتن احساساتمان و داشتن حد و مرزمان باشد .
بعنوان مادر صحبتی با تازه واردین عزیز دارم : ما به عنوان تازه وارد هم باید به قوانین تالار احترام بگذاریم حد و مرز مان را بشناسیم . و فقط به دنبال کمک و پیام خداوند باشیم . خودمان زمینه را فراهم نکنیم که دیگران از ما همانند قبل سوء استفاده کنند . در هر جا و مکان مسئولیت خودمان را به عهده بگیریم .ضمن اینکه اعتماد میکنیم .مراقب هم باشیم
ما قبلا ساده لوحی میکردیم و میگفتیم دیگران از ما سوء استفاده کردند و دیگران را مسئول خود میدانستیم . لازمه که حد و مرز داشته باشیم و به هر پاک شده و 12 قدمی اعتماد نکنیم . اشتباهاتمان را اینجا تکرار نکنیم . از این موهبت الهی و فضای عالی که خداوند براحتی پیش پایمان قرار داده . بیشترین استفاده را بکنیم .برای زحمت کشان و دست اندر کاران بانیان جوان دعا میکنیم خداوند یار و نگهدارشان باشد .
به امید ساعتهای خوش هنگام مشاهده بانیان جوان برای شما
.............
کوچکترین دوست و همدرد شما نرگس خاتون .

تنها راه آرامش داشتن من ، تمايل به پذيرش چيزهايي است كه نميتوانم تغيير دهم .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۵۷ عصر، توسط narges khatoon.)
۶-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۳۲ صبح
 سپاس شده توسط: کامیار ، ashena ، arezo ، mr-constant ، uosef ، رها ، مریم ا ، Amh ، امیرمهدی ، shabnam ، امیرعباس ، دريا ، منیژه
رها آفلاین
مدير:انجمن ها(عضوگروه ویژه طلائی)

سپاس کرده: 9120
6952 بار سپاس شده در 1317 ارسال
ارسال: #8
با تشکر از حرفای خیلی زیبای نرگس خاتون عزیز
ما به تالار میایم تا در مسیر بهبودی قرار بگیریم و بیماری هامونو رفع کنیم نه اینکه تو اوج بیماری هامون یه بیماریه دیگرو هم اضافه کنیم و باعث خراب تر شدن حال خودمون و دیگری بشیم
امیدوارم که همه ی اعضای عزیز تالار قوانین رو جدی بگیرن و از اونها استفاده کنن

Heartخدای عزیز و مهربونم،عاشقتم!Heart
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۲۸ عصر، توسط رها.)
۶-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۲۷ عصر
 سپاس شده توسط: ashena ، narges khatoon ، uosef ، Amh ، مریم ا ، امیرمهدی ، امیرعباس ، دريا ، منیژه
فضا آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 4
508 بار سپاس شده در 95 ارسال
ارسال: #9
با سلام

آقا یوسف ازتون ممنونم به خاطر تذکرتون من کاملا با فرمایشاتتوون موافقم به نظر من افرادی هستند که جنبه ندارند

شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی
هر شکستی که به هر کس برسد از خویش استHeart
۷-۸-۱۳۹۰ ۰۱:۰۲ عصر
 سپاس شده توسط: ashena ، narges khatoon ، uosef ، رها ، Amh ، مریم ا ، امیرمهدی ، امیرعباس ، دريا ، منیژه
امیرعباس آفلاین
مدیر:مفاهیم دوازده گانه(گروه ویژه طلائی

اعتبار: 2
سپاس کرده: 7083
2350 بار سپاس شده در 452 ارسال
ارسال: #10
سلام من هم سعی کرده ام وسعی میکنم در مسیر بهبودی باشم وتمام قوانین تالار رو رعایت کنم

استقامت خود را به ملائکه نشان میدهیم تا بدانند چرا باید به انسان سجده کنند!!
۷-۸-۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ عصر
 سپاس شده توسط: ashena ، narges khatoon ، uosef ، رها ، Amh ، مریم ا ، امیرمهدی ، shabnam ، دريا ، منیژه ، hossein
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: