جهت دسترسی به تمام امکانات سایت از اینجا در گروه ویژه ثبت نام کنید

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گمنامي

نویسنده پیام
uosef آفلاین
مديرسايت بانيان جوان

اعتبار: 23
سپاس کرده: 10572
6655 بار سپاس شده در 1546 ارسال
ارسال: #1
گمنامي

اصل اساسي گمنامي ، باعث مي شود تا معتادان بدون ترس از ممانعت هاي اجتماعي و قانوني ، در جلسات شركت كنند. اين موضوع براي معتادي كه قصد دارد براي اولين بار در جلسات شركت كند مساله مهمي است. همچنين ، گمنامي ، فضاي يكسان و مساوات را در جلسات به وجود آورده و اين اطمينان را ايجاد مي كند كه هيچ فرد يا شرايطي مهمتر از پيام بهبودي كه در قالب مشاركت مطرح مي شود ، نيست.
روش اصلي بهبودي در NA ، باور اين برنامه و ارزش درماني كمك يك معتاد به معتاد ديگر است. اعضاء با حرف زدن درباره تجربيات و بهبودي شان از مصرف مواد مخدر ، در جلسات شركت مي كنند. ساختار جلسات NA غير رسمي است و در مكاني كه توسط گروه اجاره مي شود، برگزار مي گردد و توسط اعضايي كه به نوبت جلسه را باز و بسته مي كنند رهبري مي شود. هزينه جلسات NA و ساير خدمات به طور كامل از محل كمك هاي داوطلبانه اعضاء و فروش نشريات بهبودي تامين مي گردد. كمك هاي مالي از طرف كساني كه عضو نيستند مورد قبول نيست. اكثر جلسات NA ، به طور مرتب و هفتگي در زمان و مكان معين و معمولاً در اماكن عمومي ، برگزار مي شوند. اساساً دو نوع جلسه وجود دارد:
جلساتي كه براي عموم آزاد است (جلسات باز) و جلساتي كه عمومي نيست و مختص معتادان است (جلسات بسته). جلسات اَشكال و فرم هاي متفاوتي دارند: مشاركت، سخنران، سؤال و جواب، موضوعي و بعضي نيز تركيبي از اين موارد مي باشند. هدف همه جلسات يكي است: فراهم كردن محيطي امن و مناسب براي بهبودي شخصي.

چشمانت روشن

و چشمانم تاریک

روز را به تو می بخشم

تا شبم را پر ستاره کنی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-۶-۱۳۹۰ ۰۷:۱۰ عصر، توسط uosef.)
۲۶-۱-۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: nahid ، lilian ، arezo ، kashi ، ashena ، maha ، هادی58 ، oa_amir ، sarina ، پيمان ، ریحانه ، اسماعیل ، امیرمهدی ، Amh ، رها ، shahinyekta ، فردین فراری
meysam آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 0
69 بار سپاس شده در 13 ارسال
ارسال: #2
RE: گمنامي
با سلام: مدتی است که خیلی روی کلمه گمنامی زوم میکنم و زبانم را کنترل میکنم وتاحدودی هم موفق بوده ام. گمنامی یعنی سکوت ، یعنی رعایت منافع مشترک، یعنی کارکرد قدم و رعایت سنتها ،رعایت حقوق تازه واردین ، یعنی رشد کردن یعنی پیام رسان خوبی بودن . به نظر من گمنامی خیلی فراتر از این است که فقط صحبت یکدیگر را افشا نکنیم .دوستتان دارم میثم معتاد
۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: Amh ، uosef ، رها ، فردین فراری
Amh آفلاین
مدير انجمن
**

اعتبار: 10
سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
ارسال: #3
اگر با شکستن گمنامی به دنبال تائید و تحسین مردم دنیا میگردیم ، لازم است فراموش نکیم که بهبودی هدیه ایست از نیروی برتر و نباید تصور کنیم نتیجه عمی ماست. این احساس خودبزرگ بینی و غرور میتواند از فروتنی ما بکاهد و ما را از شکرگذاری دور کند.
تحسین دیگران بهبودی ما را ارزشندتر نمیکند.
زندگی بر اساس گمنامی یعنی نجات از اراده شخصی و درک گمنامی یعنی زندگی فراتر از من است.
زندگی بر اساس گمنامی یعنی وقتی هستی ، نیستی و وقتی نیستی هستی ... بی جهت نیست گمنامی اساس روحانی تمام سنتهاست یعنی روحانیت با نهایت فروتنی و از خودگذشتگی.

از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ عصر
 سپاس شده توسط: uosef ، رها ، ترانه ، فردین فراری
جسمیا آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 63
78 بار سپاس شده در 22 ارسال
ارسال: #4
گمنامی یک اصل روحانی است ومهمترین اصل درسنتهای مابه دلیل اینکه تنهااصلی است که دردوازده سنت امده اما درهرسنت به یک مفهوم ودرجلسات گمنامی مفاهیمی خاص دارند به خاطر همین هرروز درانتهای جلسات گرداننده یاداور میشود گمنامی افراد رارعایت کنیم صحبتهای یک دوست همدردراجائی بازگو نکردن به اشنایان کسی نگفتن فلانی انجمنی است رازهای یک دوست رابرملا نکردن درباره صحبتهای کسی قضاوت نکردن وغیره.........همگی شکلی ازرعایت کردن اصل روحانی گمنامی است

خدایانه به تعدادبرگهای درختانت نه به مقدار شنهای بیابانت خدایانه به وسعت دریاهایت خدایا به اندازه عظمتت سپاسگزارم
۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ عصر
 سپاس شده توسط: uosef
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: