دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۴۰ صبح
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
meysam
كاربر جديد

سپاس کرده: 0
69 بار سپاس شده در 13 ارسال
|
RE: گمنامي
با سلام: مدتی است که خیلی روی کلمه گمنامی زوم میکنم و زبانم را کنترل میکنم وتاحدودی هم موفق بوده ام. گمنامی یعنی سکوت ، یعنی رعایت منافع مشترک، یعنی کارکرد قدم و رعایت سنتها ،رعایت حقوق تازه واردین ، یعنی رشد کردن یعنی پیام رسان خوبی بودن . به نظر من گمنامی خیلی فراتر از این است که فقط صحبت یکدیگر را افشا نکنیم .دوستتان دارم میثم معتاد
|
|
| ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ عصر |
|
Amh
مدير انجمن

سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
|
اگر با شکستن گمنامی به دنبال تائید و تحسین مردم دنیا میگردیم ، لازم است فراموش نکیم که بهبودی هدیه ایست از نیروی برتر و نباید تصور کنیم نتیجه عمی ماست. این احساس خودبزرگ بینی و غرور میتواند از فروتنی ما بکاهد و ما را از شکرگذاری دور کند.
تحسین دیگران بهبودی ما را ارزشندتر نمیکند.
زندگی بر اساس گمنامی یعنی نجات از اراده شخصی و درک گمنامی یعنی زندگی فراتر از من است.
زندگی بر اساس گمنامی یعنی وقتی هستی ، نیستی و وقتی نیستی هستی ... بی جهت نیست گمنامی اساس روحانی تمام سنتهاست یعنی روحانیت با نهایت فروتنی و از خودگذشتگی.
از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
|
|
| ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ عصر |
|
جسمیا
كاربر جديد

سپاس کرده: 63
78 بار سپاس شده در 22 ارسال
|
گمنامی یک اصل روحانی است ومهمترین اصل درسنتهای مابه دلیل اینکه تنهااصلی است که دردوازده سنت امده اما درهرسنت به یک مفهوم ودرجلسات گمنامی مفاهیمی خاص دارند به خاطر همین هرروز درانتهای جلسات گرداننده یاداور میشود گمنامی افراد رارعایت کنیم صحبتهای یک دوست همدردراجائی بازگو نکردن به اشنایان کسی نگفتن فلانی انجمنی است رازهای یک دوست رابرملا نکردن درباره صحبتهای کسی قضاوت نکردن وغیره.........همگی شکلی ازرعایت کردن اصل روحانی گمنامی است
خدایانه به تعدادبرگهای درختانت نه به مقدار شنهای بیابانت خدایانه به وسعت دریاهایت خدایا به اندازه عظمتت سپاسگزارم
|
|
| ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۱۵ عصر |
|