دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۴۸ صبح
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 2 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
meysam
كاربر جديد

سپاس کرده: 0
69 بار سپاس شده در 13 ارسال
|
RE: لذت یا ذلت؟؟؟
با سلام: میدونی به چی فکر میکردم؟: یکی از دوستان میگفت مدت چند ماه است که کارم را زودتر از وقت تعیین ششده انجام میدهم و به خانه میروم تابا بچه هایم لذت ببرم ولی دوران مصرف برای کارم هم وقت کم می آوردم تا به ....برسد . من هم امروز سرم پایین نیست وباسربلندی از زنگی ام لذت میبرم خدایا میبوسمت
|
|
| ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ عصر |
|
Amh
مدير انجمن

سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
|
طبع انسان با لذت آمیخته است و نیرویی در درون او را به سمت لذت طلبی سوق میدهد.استثنایی هم در عالم وجود ندارد.
نکته اینجاست که لذت چیست؟ چیزی که باعث شد ما از وارد منجلاب و معضلات زندگی شویم عدم درک درست از لذت بود.
هر چیزی که از اراده شخصی یا هوای نفس من صادر میشد را لذت تلقی میکردم و اغلب ناپایدار بود.
امروز تعریف جدیدی از لذت در بهبودی به من ارائه میشود -------> لذت پایدار یا لذت روحانی
دیگر از لذتهایی که از ضد ارزشها ناشی میشوند و بسیار کوتاه و مخرب هستند و نتیجه ای جز ذلت ندارند، دست میکشم و به سمت لذتهایی ماندگار که منشاء آن ارزشهاست حرکت میکنم تا به نتیجه آن یعمی عزت برسم.
زندگی بدون لذت معنی ندارد فقط درک امروز من از لذت حرکت به سمت عزت است نه ذلت
از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
|
|
| ۲۹-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۵۱ عصر |
|
اهورا
مدير انجمن

سپاس کرده: 165
421 بار سپاس شده در 68 ارسال
|
ما در زمان مصرف معني واقعي لذت را گم كرده بوديم و لذت را در مصرف بيشتر وبيشتر ميدانستيم
اما امروز از همه چيز مي توانيم لذت ببريم
لذّت چیست؟
حسّ تسلّط و اشراف بر طبیعت درون و برون خمیر مایه لذّت است.
ما به گنجشک نزدیک می شویم و محبّت می کنیم و لذّت می بریم چون مسلّط به امر اوئیم. ولی از شیر و گرگ و ... فرار می کنیم و متنفّریم چون حس می کنیم که او بر ما مسلّط است ولی اگر اهلی شود به فرمی که بر او اشراف پیدا کنیم رضایتمند بوده و لذّت می بریم.
لذّتهای معنوی زائیده حسّ تسلّط و اشراف به موضوعی است که به نسبت محتوا و ارزش آن لذّت می بریم.
لذّتهای جسمانی میزان تسلّط و اشراف به عملکرد سودمندانه جسم است اگر بدانیم مریضی ها نیز چون نفع هوشیاری از اشکالات سیستم بدن را می دهد لذّت بخش می شود.
لذّت نبردن نتیجه آگاهی و غفلت از حقایق است ناراحتی و لذّت نبردن از مواهب و اتّفاقات زندگی مربوط به حاکمیّت جهل- غرور و لجاجت در قابل واقعیّتهای حیات است.
همراه و همگام بودن با هستی و کائنات و یا بعبارتی همسازی با جریان کائنات انسان را محبوب، مفید، ماندگار و برخـوردار می نماید. درختـی که در مسیـر جریـان باد و هوای منطقـه ای قرار می گیرد چقدر لطیف سر خم می کند و از خود انعطاف نشان می دهد تا جریان باد مسیر خود را طی کند که اگر مقاومت و لجبازی کند خسارت می بیند.
تادرون خويش را نسازي آبادي هاي بيرون افسانه است.
|
|
| ۴-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۰۳ صبح |
|
جسمیا
كاربر جديد

سپاس کرده: 63
78 بار سپاس شده در 22 ارسال
|
فکرمیکنم درعمل اوهیچ لذتی نیست فقط اجبار به مصرف است شاید عدم اگاهی شاید مانتوانسته ایم پیام رسان خوبی باشیم شاید به اخرخط نرسیده باشد شاید لذتهای انی ارضا میکند اورا شاید احساس قربانی شدن میکند شایدباورهای غلط اورااین چنین گرفتار کرده است به عقیده من درعمل او هیچ لذتی نیست فقط.........ماحق قضاوت نداریم خدایا خودت به همه کمک کن
خدایانه به تعدادبرگهای درختانت نه به مقدار شنهای بیابانت خدایانه به وسعت دریاهایت خدایا به اندازه عظمتت سپاسگزارم
|
|
| ۲۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۵:۲۹ عصر |
|