دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۱-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۱۱ صبح
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 2 رأی - میانگین امیتازات : 5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
برداشت شخصی از تجربه روحانی
|
|
| نویسنده |
پیام |
moosarad
مدير:AAالكلي هاي گمنام

سپاس کرده: 207
305 بار سپاس شده در 81 ارسال
|
برداشت شخصی از تجربه روحانی
تجربه روحانی روالی است شخصی و انفرادی که برای هر کسی به شکلی اتفاق می افتد اما این اتفاقات از دید انسانهای معمولی ممکن است عادی به نظر برسد.تغییراتی که در شخص الکلی(بیمار)،در افکار و رفتار او شکل میگیرد به مرور اتفاق می افتد.ممکن است این تغییرات به نظر خود شخص الکلی نیایداما اطرافیان به سهولت این مسئله را درک می کنند.ما به تازه وارد امید میدهیم که این اتفاق برای او هم رخ میدهد چرا که افراد قدیمی تجربه های زیادی در این زمینه دارند.ورود به انجمن الکلیهای گمنام (یا هر انجمن روحانی دیگر)شروع پیمودن روال روحانی است و قدم گذاشتن به این راه نیاز به این دارد که ما از دروازه ای تحت عنوان تجربه روحانی بگذریم.
البته لازم به ذکر است که درک این موضوع نیاز به آگاهی در مورد اصول روحانی دارد و ما باید قدر این اتفاق زیبا را بدانیم.
((کسی که الکل را کشف کرد رازی بود))
((آیا کسی که تاثیر آن را کشف کرد راضی بود؟))
|
|
| ۲۱-۲-۱۳۹۰ ۰۶:۳۹ عصر |
|
خسته راه
كاربر جديد

سپاس کرده: 59
74 بار سپاس شده در 15 ارسال
|
RE: برداشت شخصی از تجربه روحانی
ممنون استفاده کردیم
|
|
| ۲۱-۸-۱۳۹۰ ۰۳:۱۴ صبح |
|
mehdi33
مدیر:AAالكلي هاي گمنام

سپاس کرده: 460
351 بار سپاس شده در 66 ارسال
|
RE: برداشت شخصی از تجربه روحانی
برای بسیاری از دوستان این تصور بوجود آمده که تجربهای روحانی و تغییر شخصیتها باید بصورت یک تغییر وتبدیل ناگهانی و عظیم باشد اما خوشبختانه این نتیجه گیریها حقیقت ندارد. در فصلهای اولیه کتاب (الکلی های گمنام )چندین مورد از تغییر و تبدیلهای انقلابی و ناگهانی تشریح شده است و با انکه منتظور این نبوده است که یک چنین حالتی حتما برای بهبودی لازم است اما بسیاری از الکلیها نتیجه گیری کرده اند که برای بهبودی لزوما باید یک تجربه روحانی ناگهانی و خارق العاده به آنها دست دهد وسریعا با تغییرات بزرگی در احساسات وطرز تلقی انها دنبال شود . بیشتر اعضای ما به نوع آموزشی آن دست می یابند نوع آموزشی نوعی است که به مرور وبه آهستگی در انسان بوجود میاید . بسیاری از اوقات دوستان یک تازه وارد مدتها قبل از خود او متوجه تغییراتی که در او پدیدامده است میشوند وتازه وارد هم بالاخره متوجه میشود که تغییراتی اساسی در واکنشهایش نسبت به زندگی پیدا شده است اما عامل این تغییرات از وجود خود او به تنهایی نمیتوانسته است سرچشمه گرفته باشد. نتیجه ای که غالبا ظرف چند ماه از این طریق گرفته می شود . بندرت ممکن است حتی پس از سالها تزکیه نفس انفرادی بدست آید . اعضای ما بجز چند استثنا عاقبت همگی متوجه میشوند که به یک سر چشمه نهایی درونی دست یافته اند واین سر چشمه را بعنوان درک شخصی خود از یک نیروی مافوق تشخیص میدهند. بنا به تجربه ما. هر الکلی که بتواند صادقانه با مشکل خود روبه رو شود قابل بهبودی است مشروط بر آنکه دریچه افکار خود را بر روی ایده های روحانی مسدود نکند . تنها چیزی که میتواند باعث شکست ما شود انعطاف نا پذیری ویا انکار مغرضانه است. بنظر ما روحانی بودن این برنامه نباید هیچگونه اشکالی برای کسی بوجود آورد . "تمایل " روشن بینی " صداقت ". اصول اولیه بهبودی هستند وبر و برگرد ندارد. ** در زندگی اصلی وجود دارد که مخالف هر گونه آگاهی است . دلیلی علیه تمام دلایل است وانسان را در جهل ابدی نگاه میدارد . این اصل قصاص قبل از جنایت است ** (Herbert Spencer) <کتاب الکلی های کمنام>
او وقتی چهره خود را به ما نشان داد که خود را نزدیکش قرار داده بودیم !
|
|
| ۲۳-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۰۵ عصر |
|