جهت دسترسی به تمام امکانات سایت از اینجا در گروه ویژه ثبت نام کنید

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جلسات الاتین .....

نویسنده پیام
uosef آفلاین
مديرسايت بانيان جوان

اعتبار: 23
سپاس کرده: 10572
6655 بار سپاس شده در 1546 ارسال
ارسال: #1
جلسات الاتین .....
جلسات الاتین جلساتی است که فرزندان بیماران الکلی دور هم جمع میشوند و درمورد مشکلات متفاوت با بودن الکلی یا درحال بهبودی چطور میتوانند به خود و بیمارشان کمک کنند.در این انجمن زندگی کردنرا به روال روز به روز یاد میگیرند .شجاعت در مقابل ترس که چطور میتوانند جوان و سر زنده باشند و از لحظه ها لذت ببرند .چطور میتوانند عشق ودرک وفهم والدین خود را اموزش ببینند که با شعار فقط برای امروز همراه با لحظه ها زندگی میکنند . فقط برای امروز تلاش خواهم کرد .خودم تصمیم بگیرم و به دیگر جوانان اجازه مداخله در افکار و احساساتم را نخواهم داد

چشمانت روشن

و چشمانم تاریک

روز را به تو می بخشم

تا شبم را پر ستاره کنی
۲۷-۳-۱۳۹۰ ۰۹:۲۸ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: moosarad ، narges khatoon ، سمیه ، رها
هاددی آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 89
230 بار سپاس شده در 54 ارسال
ارسال: #2
RE: جلسات الاتین .....
یک نفر به زندگی نگاه مکند وزیبایی-روشنی- خوبی-ووومهربانی وگرمی وملایمت را می بیند وشخصی دیگر به همان زندگی نگاه می کند ولی زشتی-تنهای-مشکلات وناامیدیها را می بیند.چه چیزی سبب این تفاوت شده است(طرزبرخورد وطرزفکرها).

طرز برخورد ما باقضایا تعیین می کند که می خواهیم شاد باشیم یا ناراحت عصبی باشیم یا آرام وآسوده-دوست داشتنی یا نفرت انگیز- بالغ یانابالغ-کامل یا نا کامل.

الاتین به ما کمک می کندتا رفتارهای مثبت خود را بسط وتوسعه دهیم واینچنین است که ما می توانیم خوشحالی و(تکامل)رابیابیم.

مرسی

پرسید:خداراچقدرشناختی؟[/color][/size]
گفتم:آنقدرکه هرچه من می خواستم نشد ولی هرچه خدا خواست همان شد
۱۶-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۳۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: uosef ، narges khatoon ، سمیه
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: