دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۲۹ عصر
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 2 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
آیا میشد که با اتکاء به اراده شخصی دست از مصرف الکل و مواد کشید؟
|
|
| نویسنده |
پیام |
moosarad
مدير:AAالكلي هاي گمنام

سپاس کرده: 207
305 بار سپاس شده در 81 ارسال
|
آیا میشد که با اتکاء به اراده شخصی دست از مصرف الکل و مواد کشید؟
سلام به لطف ایزد فرصت شد تا در زمینه هدفم که همون خدمت کردنه امروزم در خدمتتون باشم و امیدوارم شما هم با مشارکتتون در این زمینه منو یاری کنید.بارها در این فکر فرو رفته بودم که چرا منی که با تمام وجود اقدام به ترک میکردم هیچوقت نتونستم در همون حال باقی بمونم امروز در برنامه به این آگاهی رسیدم که همه چیزای خوب از دل آرامش بیرون میاد ومن که تا امروز طعم واقعی آرامش رو نچشیده بودم خوب طعم شیرین پاکی و هوشیاری رو هم نچشیده بودم اراده یک شخص الکلی همیشه در حال فرو بردن اون در تباهی و نابودیه چرا که به نظر من بیشتر این اراده رو ترس رهبری میکنه اما امروز من با دلارام واقعی یعنی خداوند آشنا شدم و سعی میکنم که اراده خودم رو با اراده اون یکی کنم چرا که آرامش واقعی از دل ارتباط صحیح و واقعی با خداوند بیرون میاد چرا گفتم ارتباط واقعی خوب معلومه چون بیشتر وقتها منه الکلی و معتاد در توهم ارتباط با خدا بسر میبرم و سعی میکنم هر اتفاقی رو به خدا ربط بدم که گاها” تمیز دادن بین درست و غلط این موضوع آسون نیست.
((کسی که الکل را کشف کرد رازی بود))
((آیا کسی که تاثیر آن را کشف کرد راضی بود؟))
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۴-۱۳۹۰ ۰۶:۱۶ عصر، توسط moosarad.)
|
|
| ۲۷-۴-۱۳۹۰ ۰۶:۱۲ عصر |
|
mehdi33
مدیر:AAالكلي هاي گمنام

سپاس کرده: 460
351 بار سپاس شده در 66 ارسال
|
RE: آیا میشد که با اتکاء به اراده شخصی دست از مصرف الکل و مواد کشید؟
سلام به تمامی دوستان . من بارها با توکل بر اراده شخصی سعی در انجام هرکاری که کردم نتیجه منفی داشت زیرا فقط وفقط در فکر منافع شخصی بودم حتی در لحظاتی که نیت خیر خواهانه داشتم چون درآن لحظه هم از روی خود خواهی دست به انجام آن عمل میزدم و هر عملی که به قصد خود خواهی باشد نتیجه بخش نیست . من در کوچک ترین مسائل زندگی هم با اراده شخصی به بن بست رسیدم . به عنوان مثال برای رفتن به یک مسافرت کوچک که می خواستم هر آنچه من میخواهم باشد و حال همه را میگرفتم. امروز یاد گرفتم من انقدر ضعیف هستم که قدرت انجام هیچ کاری را به تنهای ندارم واگر تصمیماتم با اتکا به اراده شخصی خودم باشد نتیجه بخش نیست. وقتی در قدم دوم به ضعف خود اقرار میکنم و مشکل اصلی خودرا کمبود قدرت میدانم به دنبال منبع اصلی قدرت میگردم که آن قدرتی فراتر از قدرت بشر دارد. وآن خداوند است .اگر درجستجویش باشم . با این دیدگاه به این باور میرسم که اراده وزندگیم را بدست او بسپارم. چون با زندگی که درگذشته داشتم به این اصل رسیدم که با اراده شخصی بجز آزار رساندن به خود ودیگران کار دیگری نکردم. وقتی با اراده شخصی هیچ کار درستی انجام ندادم نمیتوانم از مصرف مواد والکل نیز دست بر دارم چه بسا بارها که اینکار را کردم . نوع مواد را عوض کردم . مسافرت . قول وقرار . قسم .....ولی هیچ کدام اثر نداشت چون با اتکا به اراده شخصی بود. ولی وقتی که از خداوند کمک گرفتم .و خواستار اراده او در زندگیم به جای اراده خودم شدم. دریچه نور خداوندی به رویم باز شد ( وقتی ما با خلوص روال جدید را درپیش گرفتیم. اتفاقات فوق العاده ای به زندگیمان روی آورد)
او وقتی چهره خود را به ما نشان داد که خود را نزدیکش قرار داده بودیم !
|
|
| ۱-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ عصر |
|