جهت دسترسی به تمام امکانات سایت از اینجا در گروه ویژه ثبت نام کنید

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اولین شرط عضویت تصمیم به ترک است

نویسنده پیام
uosef آفلاین
مديرسايت بانيان جوان

اعتبار: 23
سپاس کرده: 10584
6665 بار سپاس شده در 1549 ارسال
ارسال: #1
اولین شرط عضویت تصمیم به ترک است
((“اولین شرط عضویت تصمیم به ترک است”.این جمله ای بود که هنگام عبور از جلوی غرفه های جمعه بازار توجه مرا به خود جلب کرد.معتادان گمنام، NA ودیگر پلاکاردهایی که بالای این غرفه نصب شده بود مرا کنجکاو کرد که به غرفه انجمن معتادان گمنام سری بزنم .غرفه ای کوچک وساده که در آن چندین پلاکارد از اهداف و برنامه های انجمن نصب شده بود .انجمنی که به هیچ موسسه ای وابسته نیست. انجمنی که افراد آن گمنام هستند و گمنام بودن یکی از اصول انجمن است. انجمنی که اعضای آن از روی صداقت به بیماری خود اعتراف می کنند. انجمنی که هیچ کمک مالی از هیچ موسسه یا نهادی قبول نمی کند و تمام هزینه های آن از طریق اعضای آن تامین می شود . انجمنی که اعضای پاک آن سعی می کنند افراد آلوده را پاک سازند. انجمنی که تصمیم گرفته اند در آن تما م اشتباهات خود را برای خدا و دوستانشان در انجمن اقرار کنند وبا توکل به خدا از دام این مواد رهایی پیدا کنند.
از من استقبال شد و به سوالات من پاسخ دادند به شرط این که عکسی از او نگیرم یا اسمی از او نبرم و میبایست به اصول انجمن پایبند بمانم.
افراد برای ورود هیچ گونه محدودیت و اجبار ی ندارند زیرا برنامه ترک متکی به خود افراد می باشد..این انجمن هیچ گونه خدماتی از قبیل قرص و … به اعضا ارائه نمی دهد.دوره جلسات انجمن معمولا به صورت مادام العمر می باشد که برای پاک ماندن باید در جلسات شرکت کند.جلسات انجمن به دو صورت باز و بسته می باشد که جلستا بسته مخصوص افرادی است که در حال بهبودی می باشند .جلسات باز که شرکت عموم مردم در آن آزاد می باشد .انجمن بیشتر به تقویت جنبه های رو حی و روانی و معنوی افراد می پردارزد.هزینه های این انجمن از طریق اعضای انجمن پرداخت می شود که معمولا در جلسات با یک سبد به جمع آوری پول می پردازند که باز هم اعضا اجباری در کمک مالی ندارند و کمک های جمع آوری شده خرج جلسات . کرایه سالن ها انجمن می شود. انجمن کمک های میلیونی خانواده هایی را که فرزندان آنان در این انجمن پاک شده اند را رد کرده اند تا باز هم وفاداری خود را به این سازمان ثابت کنند که سازمانی مستقل و آزاد می باشد)) برگرفته از رسول

چشمانت روشن

و چشمانم تاریک

روز را به تو می بخشم

تا شبم را پر ستاره کنی
۲۵-۶-۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ صبح
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: oa_amir
oa_amir آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 321
2965 بار سپاس شده در 844 ارسال
ارسال: #2
RE: اولین شرط عضویت تصمیم به ترک است
اينو كه خوندم ياد اولين جلسه اي رفتم افتادم مرسي خيلي حال كردم

باور نمی کنم

خالــق نظم دانه های انار ,

زندگی مرا بی نظم چیده باشد
۲۵-۶-۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: uosef
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: