دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۳۷ عصر
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 1 رأی - میانگین امیتازات : 1
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
سنت های دوازده گانه الانان
|
|
| نویسنده |
پیام |
سمیه
مدیر الانان{خانواده الکلی ها}

سپاس کرده: 1520
1619 بار سپاس شده در 454 ارسال
|
سنتها باعث وحدت و یکپارچگی مامیشوند و راهنمای گروهها در چگونگی برقراری ارتباط با دیگر گروهها،الکلیهای گمنام و دنیای بیرون می باشند.آنها نگرش های گروهی در مورد مسائلی جون رهبری،عضویت،پول،روابط عمومی و گمنامی را رائه می دهند.سنتها از تجربه گروههای الکلی های گمنام و در تلاش به منظور حل مشکلاتی در رابطه با زندگی و کار با یکدیگر شکل گرفته اند.الانان راهکارهای این گروه را پذیرفته و در طول ساله به عقلانی بودن و اعتبار آنها پی برده است.هر چند سنتها صرفاَ جنبع پیشنهادی دارند ،اما وحدت و یکپارچگی الانان و حتی بقاء آن به پیروی از این اصول بستگی دارد.
1-منافع مشترک ما باید در رأس قرار گیرد.رشد فرد برای جذب هر چه بیشتر اعضاء به اتحاد ما بستگی دارد.
2-در رابطه با هدف گروهی ما ،فقط یک مرجع وجود دارد و آن خداوند مهربان است که بگونه ممکن خود را در وجدان گروه بیان میکند.رهبران ما خدمتگزاران مورد اعتماد ما هستند و بر ما حکومت نمی کنند.
3-وقتی بستگان الکلیها جهت کمک به یکدیگر به گرد هم می آیند،می توانند خود را گروه خانواده الانان بنامند.مشروط بر اینکه به عنوان گروه وابستگی خارجی نداشته باشند.تنها شرط عضویت ،داشتن مشکل الکلسیم در میان بستگان و یا دوستان است.
4-هر گروه باید مستقل باشد.به استثناءمواردی که بر دیگر گروهها ،الانان و یا الکلیهای گمنام در مجموع تأثیر بگذارد.
5-هر گروه خانواده الانان تنها یک هدف اصلی دارد و آن کمک به خانواده الکلیهاست.ما با تمرین قدمهای دوازده گانه الکلیهای گمنام،دادن قوت قلب و درک الکلیهایی که در خانواده داریم و همچنین استقبال از خانواده الکلی ها و دلداری آنها به این هدف میرسیم.
6-گروه های خانواده هرگز نباید هیچ موسسه ای را تأیید و یا تأمین مالی نموده و یا اجازه استفاده از نام الانان را به آنها بدهند.زیرا ممکن است مشکلات مالی،ملکی و شهرت ما را از هدف اصلی و معنویمان منحرف سازد.با آنکه الانان و الکلیهای گمنام موجودیتهای جداگانه ای هستند،اما ما باید همیشه با الکلی های گمنام همکاری کنیم.
7-هر گروه خانواده باید کاملاَ خود کفا باشد و کمک مالی از خارج دریافت نکنند.
8-کار قدم دوازذهم گروه الانان باید همیشه غیر حرفه ای باقی بماند،اما مراکز خدماتی ما می توانند کارمندان خاصی استخدام کنند.
9-مت تحت عنوان گروه خانواده،هرگز نباید متشکل شویم،اما می توانیم هیأت های خدماتی و کمیته هایی تشکیل دهیم که مستقیماَ در برابر افرادی که به آنها خدمت می کنند،مسئول باشند.
10-گروه خانواده الانان هیچ عقیده ایدر مورد موضوعات خارجی ندارد و نام ما هرگز نباید به مباحث اجتماعی کشیده شود.
11-خط مشی روابط عمومی ما بنا براصل جاذبه است نه تبلیغ.ما باید همیشه گمنامی فردی خود را در سطح مطبوعات،رادیو،تلویزیون و فیلم حفظ کنیم و توجه خاصی داشته باشیم که گمنامی کلیه اعضاء انجمن الکلیهای گمنام را محترم بداریم .
12گمنامی اساس معنوی تمام سنتهای ما می باشد و همیشه یادآور ماست که اصول را به شخصیت ها ترجیح دهیم.
خدایا همه دلخوشی ذهن خسته ام اینست که
در خیال خودم بی خیال من نشدی............
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۱۷ عصر، توسط سمیه.)
|
|
| ۱۱-۸-۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ عصر |
|
هادی
كاربر جديد

سپاس کرده: 0
34 بار سپاس شده در 5 ارسال
|
RE: سنت های دوازده گانه الانان
سلام دوستان من شخصاسنت 3و4خیلی دوست دارم چون سنت 3ازادی عمل به من یاد میده ودر ادامه اش وقتی سنت 3 وازادی عمل یاد گرفتم در 4بهم یاد میده که چطور در گروه خودم خدمت کنم و4ازادی عمل به گروه من تاجای میده که به دیگر گروه ها تاثیر نذاره وبازم به نظر خودم وتجربه خودم سنتها مکمل قدم ها وتکمیل کننده قدمهاست برا بهبودی بیشتر وزندگی بهتر وراه رسیدن به روحانیت ونیروی برتر
|
|
| ۱۵-۸-۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ صبح |
|
هاددی
كاربر جديد

سپاس کرده: 89
230 بار سپاس شده در 54 ارسال
|
RE: سنت های دوازده گانه الانان
هنگامی که اعصبانی هستیم واز کوره در می رویم گوش سپردن به پیام هدایت مشکل اما مهم است
سنت2ص22
پرسید:خداراچقدرشناختی؟[/color][/size]
گفتم:آنقدرکه هرچه من می خواستم نشد ولی هرچه خدا خواست همان شد
|
|
| ۲۲-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ عصر |
|