دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۵۹ عصر
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
گمنامی اساس روحانی تمام سنتهای ما میباشد.
|
|
| نویسنده |
پیام |
mr-constant
كاربر جديد

سپاس کرده: 305
830 بار سپاس شده در 186 ارسال
|
گمنامی اساس روحانی تمام سنتهای ما میباشد.
نقش گمنامی تو تک تک سنتها(امیدوارم بدردتون بخوره)
سنت یکم: گمنامی یعنی در نظر نگرفتن تفاوتهائی که باعث تفرقه میشود.
سنت دوم: گمنامی یعنی عضویت درجه 1 و 2 نداشتن و به همه محبت، توجه و احترام نشان دادن و تبعیت از تنها مرجع نهائی.
سنت سوم: گمنامی یعنی تنها لازمه عضویت ما تضمینکننده این موضوع باشد که هیچ معتادی نباید بدون داشتن فرصتی برای بهبودی بمیرد.
سنت چهارم: گمنامی یعنی تمامی گروهها در حفظ حیثیت، خوشنامی و انجام امور مربوط به NA مسئولیتی برابر دارند.
سنت پنجم: گمنامی یعنی گروهها باید به اعضای خود، هدف اصلی معتادان گمنام را که همانا رساندن پیام بهبودی است را یادآور شوند، نه شخصیت فردی اعضاء را.
سنت ششم: گمنامی یعنی هویت ما براساس گمنامی، خدمات داوطلابنه و رساندن پیام توسط معتادی به معتاد دیگر است.
سنت هفتم: گمنامی یعنی تمامی خدماتی که به نوعی که معتادان گمنام را خودکفا میکند از اهمیت مساوی برخوردار است.
سنت هشتم: گمنامی یعنی تمامی اعضای گروههای NA متخصص بهبودی خودشان هستند و کاملاً صلاحیت دارند بهبودی خود را با دیگران به مشارکت بگذارند.
سنت نهم: گمنامی یعنی دیوانسالاری نداریم که از بالا به پائین نظریات خود را به گروهها و اعضاء دیکته کند
سنت دهم: گمنامی یعنی وقتی در مقام گروه یا انجمن صحبت میکنیم در برابر عقاید فردی خود موضعگیری نمیکنیم.
سنت یازدهم: گمنامی یعنی باید بدانیم که پیامی که به جامعه میرسانیم این نیست که به آنها بگوئیم چه افراد خوبی هستیم و بگوئیم که این برنامه به معتادی که هنوز در عذاب است چه کمکی میتواند بکند.
سنت دوازدهم: گمنامی یعنی تا زمانی که رعایت اصول روحانی اولویت داشته باشد و این اصول را به اعمال و خواستههای شخصی ترجیح دهیم، همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت.
دعا میکنیم معتادان گمنام هرگز به مجموعهای از معتادان افسرده بیتفاوت و بیهویت تبدیل نگردند.
مأخذ: چگونگی عملکرد – کتاب پایه
خدایا دردها از آن بالا کوچک دیده میشوند...
بیا مسائل رو ،رو در رو حل کنیم...!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۳۳ عصر، توسط Amh.)
|
|
| ۲۳-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ صبح |
|
Amh
مدير انجمن

سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
|
RE: گمنامی اصول روحانی تمام سنتهای ما میباشد.
مرسی خیلی زیبا بود
از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
|
|
| ۲۵-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۴۲ صبح |
|