جهت دسترسی به تمام امکانات سایت از اینجا در گروه ویژه ثبت نام کنید

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گمنامی اساس روحانی تمام سنتهای ما می‌باشد.

نویسنده پیام
mr-constant آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 305
830 بار سپاس شده در 186 ارسال
ارسال: #1
گمنامی اساس روحانی تمام سنتهای ما می‌باشد.
نقش گمنامی تو تک تک سنتها(امیدوارم بدردتون بخوره)

سنت یکم: گمنامی یعنی در نظر نگرفتن تفاوتهائی که باعث تفرقه می‌‌شود.
سنت دوم: گمنامی یعنی عضویت درجه 1 و 2 نداشتن و به همه محبت، توجه و احترام نشان دادن و تبعیت از تنها مرجع نهائی.
سنت سوم: گمنامی یعنی تنها لازمه عضویت ما تضمین‌کننده این موضوع باشد که هیچ معتادی نباید بدون داشتن فرصتی برای بهبودی بمیرد.
سنت چهارم: گمنامی یعنی تمامی گروهها در حفظ حیثیت، خوشنامی و انجام امور مربوط به NA مسئولیتی برابر دارند.
سنت پنجم: گمنامی یعنی گروهها باید به اعضای خود، هدف اصلی معتادان گمنام را که همانا رساندن پیام بهبودی است را یادآور شوند، نه شخصیت فردی اعضاء را.
سنت ششم: گمنامی یعنی هویت ما براساس گمنامی، خدمات داوطلابنه و رساندن پیام توسط معتادی به معتاد دیگر است.
سنت هفتم: گمنامی یعنی تمامی خدماتی که به نوعی که معتادان گمنام را خودکفا می‌کند از اهمیت مساوی برخوردار است.
سنت هشتم: گمنامی یعنی تمامی اعضای گروههای NA متخصص بهبودی خودشان هستند و کاملاً صلاحیت دارند بهبودی خود را با دیگران به مشارکت بگذارند.
سنت نهم: گمنامی یعنی دیوان‌سالاری نداریم که از بالا به پائین نظریات خود را به گروهها و اعضاء دیکته کند
سنت دهم: گمنامی یعنی وقتی در مقام گروه یا انجمن صحبت می‌کنیم در برابر عقاید فردی خود موضع‌گیری نمی‌کنیم.
سنت یازدهم: گمنامی یعنی باید بدانیم که پیامی که به جامعه می‌رسانیم این نیست که به آنها بگوئیم چه افراد خوبی هستیم و بگوئیم که این برنامه به معتادی که هنوز در عذاب است چه کمکی می‌تواند بکند.
سنت دوازدهم: گمنامی یعنی تا زمانی که رعایت اصول روحانی اولویت داشته باشد و این اصول را به اعمال و خواسته‌های شخصی ترجیح دهیم، همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت.

دعا می‌کنیم معتادان گمنام هرگز به مجموعه‌ای از معتادان افسرده بی‌تفاوت و بی‌هویت تبدیل نگردند.

مأخذ: چگونگی عملکرد – کتاب پایه

خدایا دردها از آن بالا کوچک دیده میشوند...
بیا مسائل رو ،رو در رو حل کنیم...!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۳۳ عصر، توسط Amh.)
۲۳-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: oa_amir ، رها ، narges khatoon ، امیرمهدی ، سبلانک ، Amh ، ناهید ، uosef ، kashi
Amh آفلاین
مدير انجمن
**

اعتبار: 10
سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
ارسال: #2
RE: گمنامی اصول روحانی تمام سنتهای ما می‌باشد.
مرسی خیلی زیبا بود

از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
۲۵-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۴۲ صبح
 سپاس شده توسط: ناهید ، uosef ، kashi ، mr-constant ، سبلانک
ناهید آفلاین
مدیر:انجمن رهجو(عضوگروه ویژه طلائی)

اعتبار: 12
سپاس کرده: 10582
8588 بار سپاس شده در 1879 ارسال
ارسال: #3
RE: گمنامی اصول روحانی تمام سنتهای ما می‌باشد.
(۲۳-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ صبح)mr-constant نوشته شده توسط:  
نقش گمنامی تو تک تک سنتها(امیدوارم بدردتون بخوره)

سنت یکم: گمنامی یعنی در نظر نگرفتن تفاوتهائی که باعث تفرقه می‌‌شود.
سنت دوم: گمنامی یعنی عضویت درجه 1 و 2 نداشتن و به همه محبت، توجه و احترام نشان دادن و تبعیت از تنها مرجع نهائی.
سنت سوم: گمنامی یعنی تنها لازمه عضویت ما تضمین‌کننده این موضوع باشد که هیچ معتادی نباید بدون داشتن فرصتی برای بهبودی بمیرد.
سنت چهارم: گمنامی یعنی تمامی گروهها در حفظ حیثیت، خوشنامی و انجام امور مربوط به NA مسئولیتی برابر دارند.
سنت پنجم: گمنامی یعنی گروهها باید به اعضای خود، هدف اصلی معتادان گمنام را که همانا رساندن پیام بهبودی است را یادآور شوند، نه شخصیت فردی اعضاء را.
سنت ششم: گمنامی یعنی هویت ما براساس گمنامی، خدمات داوطلابنه و رساندن پیام توسط معتادی به معتاد دیگر است.
سنت هفتم: گمنامی یعنی تمامی خدماتی که به نوعی که معتادان گمنام را خودکفا می‌کند از اهمیت مساوی برخوردار است.
سنت هشتم: گمنامی یعنی تمامی اعضای گروههای NA متخصص بهبودی خودشان هستند و کاملاً صلاحیت دارند بهبودی خود را با دیگران به مشارکت بگذارند.
سنت نهم: گمنامی یعنی دیوان‌سالاری نداریم که از بالا به پائین نظریات خود را به گروهها و اعضاء دیکته کند
سنت دهم: گمنامی یعنی وقتی در مقام گروه یا انجمن صحبت می‌کنیم در برابر عقاید فردی خود موضع‌گیری نمی‌کنیم.
سنت یازدهم: گمنامی یعنی باید بدانیم که پیامی که به جامعه می‌رسانیم این نیست که به آنها بگوئیم چه افراد خوبی هستیم و بگوئیم که این برنامه به معتادی که هنوز در عذاب است چه کمکی می‌تواند بکند.
سنت دوازدهم: گمنامی یعنی تا زمانی که رعایت اصول روحانی اولویت داشته باشد و این اصول را به اعمال و خواسته‌های شخصی ترجیح دهیم، همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت.

دعا می‌کنیم معتادان گمنام هرگز به مجموعه‌ای از معتادان افسرده بی‌تفاوت و بی‌هویت تبدیل نگردند.

مأخذ: چگونگی عملکرد – کتاب پایه

عالی بود 'mr-constant' امیدوارم که همیشه همینطور باشد .....

دیگه از دست تو و ترانه هات خسته شدم

دیگه از شنیدن رنگ صدات خسته شدم

چه جوری بگم هنوز خیلی دوست دارم ولی

انگار از بیشتر از این بودن باهات خسته شدم
۲۵-۸-۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ صبح
 سپاس شده توسط: Amh ، uosef ، kashi ، mr-constant ، سبلانک
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: