جهت دسترسی به تمام امکانات سایت از اینجا در گروه ویژه ثبت نام کنید

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دوستان کمکم کنید

نویسنده پیام
mahdi آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 3
163 بار سپاس شده در 21 ارسال
ارسال: #1
دوستان کمکم کنید
دوستان خوبم بعد از 16 ماه و قدم چهار لغزش کردم و 2 روز تو لغزش بودم ولی به لطف خدا دوباره برگشتم . نمیتونم با خودم و انجمن آشتی کنم . حالم هم خوش نیست . هر روز در جلسات شرکت میکنم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ارتباط داشته باشم ؟ لطفا" کمکم کنید

در پشت همه دلتنگیها خدائیست که داشتن آن جبران همه نداشته هاست .Heart
۲۳-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ صبح
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: uosef ، ناهید ، yassi ، arezo ، رها ، narges khatoon ، Amh ، kashi ، ashena ، mr-constant ، داریوش س ، مرتضی ، فردین فراری ، دريا ، منیژه ، احمد سار
تندیس آفلاین
(عضو گروه ویژه طلائی)

اعتبار: 1
سپاس کرده: 932
391 بار سپاس شده در 72 ارسال
ارسال: #2
RE: دوستان کمکم کنید
(۲۳-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۱۱ صبح)mahdi نوشته شده توسط:   دوستان خوبم بعد از 16 ماه و قدم چهار لغزش کردم و 2 روز تو لغزش بودم ولی به لطف خدا دوباره برگشتم . نمیتونم با خودم و انجمن آشتی کنم . حالم هم خوش نیست . هر روز در جلسات شرکت میکنم ولی نمیدونم چرا نمیتونم ارتباط داشته باشم ؟ لطفا" کمکم کنید

مهدی عزیز به چشم یه خطا کار به خودت نگاه نکن. با احساست نجنگ. این طبیعیه که حال خوبی نداشته باشی. فقط به خودت زمان بده و تحت هیچ شرایطی از جلسات دوری نکن.Wink

"خودمان"را گم کرده ایم.....به دنبال"دیگران"می گردیم.
۲۳-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۵۹ عصر
 سپاس شده توسط: narges khatoon ، uosef ، Amh ، kashi ، ashena ، رها ، mr-constant ، داریوش س ، ترانه ، ناهید ، arezo ، امیرمهدی ، خسته راه ، دريا ، منیژه ، احمد سار
Amh آفلاین
مدير انجمن
**

اعتبار: 10
سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
ارسال: #3
1- مهدی عزیز اینکه تو لغزش کردی مهم نیست مهم اینه که امروز پاکی
2- منم مثل تو چند سال پیش تو مقطع 2 سال لغزش کردم و تجربه لغزش امروز منو مستحکمتر کرده
3- به جلسات ادامه بده و سعی کن همینطور که با ما راحت بودی تو جلسه هم راحت حرف بزنی
4- سعی کن از لغزش به عنوان سکویی برای یزرگتر شدن و رشد بیشتر استفاده کنی
من و تمام دوستا ن همدرد تو ، کاملا درکت میکنیم و برات دعا میکنیم بازم مسیج بزار که از حالت خبر دار باشیم.

از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
۲۴-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ صبح
 سپاس شده توسط: kashi ، ashena ، رها ، uosef ، mr-constant ، ترانه ، ناهید ، arezo ، امیرمهدی ، خسته راه ، دريا ، منیژه ، احمد سار
Amh آفلاین
مدير انجمن
**

اعتبار: 10
سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
ارسال: #4
برای اینکه بتونی ارتباط برقرار کنی یه پیشنهاد دارم:
برو تو جلسه و حتی بر خلاف میلت یه مشارکت بکن و کاملا خودتو باز کن و بدوت توجیه بگو که چی شد لغزش کردی و چه عوامل و افکاری باعث لغزشت شد. من وقتی این کارو کردم تمامی افکار مخربی که در پس ذهنم باعث لغزش شده بودند رو بقولی رسوا کردم و بدون توجه به حرف و حدیث آدمای بی مغز به پاکی و بهبودیم ادامه دادم و اینجوری کم کم خودمو پیدا کردم و روابطم دوباره شکل گرفت.مراقبت بیشتر کردم که دوباره از این ناحیه ضربه نخورم.امروز صاحب تجربه ی جدیدی بنام لغزش هستم که از خدا میخوام این تجربه را نصیب کسی نکنه چون معلوم نیست اون آدم شانسی که منو تو پیدا کردیم رو پیدا بکنه و در مورد من و تو هم در آینده داستان همینه، پس از این نعمت دوباره سپاسگذار باش.

از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۸-۱۳۹۰ ۱۲:۱۵ عصر، توسط Amh.)
۲۴-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ صبح
 سپاس شده توسط: kashi ، narges khatoon ، ashena ، رها ، uosef ، mr-constant ، داریوش س ، ترانه ، ناهید ، arezo ، امیرمهدی ، خسته راه ، امیرعباس ، دريا ، اهورا ، منیژه ، احمد سار
داریوش س آفلاین
مدير:راهي براي بهبودي(گروه ویژه طلائی)

اعتبار: 8
سپاس کرده: 1568
5336 بار سپاس شده در 1304 ارسال
ارسال: #5
حال احساست طبیعی نیست چون از خودت راضی نیستی تنها پیشنهادی که میتونم بهت بکنم مهدی جان اینه که با راهنمات صحبت کنی که قدمها رو شروع کنه

زندگی میکنم ...
حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!
چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد
بگذار هر چه از دست میرود برود؛
من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،
حتی زندگی را ...
۲۴-۸-۱۳۹۰ ۰۴:۲۵ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: رها ، ترانه ، Amh ، ناهید ، uosef ، امیرمهدی ، خسته راه ، امیرعباس ، ashena ، دريا ، منیژه ، احمد سار
mahdi آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 3
163 بار سپاس شده در 21 ارسال
ارسال: #6
از همه دوستانم که با پیامهای قشنگشون بهم انرژی دادن ممنون و سپاسگذارم . دیروز با حالی خراب رفتم جلسه و به زور دستمو بردم بالا و وقت مشارکت گرفتم . مشارکت کردمو احساسات واقعیمو صادقانه اقرار کردم . بعد از جلسه هم رفتمو قدم یک رو استارت زدم . امروز حالم خیلی خوبه . دوستان چاره ای ندارم جز اینکه خودمو ببخشم . من حق اشتباه دارم ولی حق تکرار اشتباه رو هرگز ندارم .از امروز تصمیم گرفتم مثل یک تازه وارد عمل کنم ، نود روز و نود جلسه رو برم . دعا کنم و خدمت کنم و با راهنمام باشم و قدم کار کنم . برام دعا کنید

در پشت همه دلتنگیها خدائیست که داشتن آن جبران همه نداشته هاست .Heart
۲۵-۸-۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ صبح
 سپاس شده توسط: ناهید ، arezo ، Amh ، habib5470 ، uosef ، رها ، امیرمهدی ، خسته راه ، امیرعباس ، narges khatoon ، ashena ، دريا ، منیژه ، احمد سار
meysam آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 0
69 بار سپاس شده در 13 ارسال
ارسال: #7
سلام دوست همدردم : در برنامه میگوییم فقط برای امروز پس ناراحت چی هستی .من امروز خاطره خاکستری تمام شبهای خماری و دردم را نگین انگشتر عقیق پاکی ام میکنم وبا اشک و عشق آنرا تقدیم کارگشاترین باور امروزم - خداوند مهربان بدانگونه که درکش میکنم - میکنم و با شور و امید عرض میکنم که : خدای من، این دو ( زخم خاطره شبهای خماری و پاکی) سرمایه های نازنین من هستند ، با اشک و عشق تقدیم خدایی تو @

باور کن دوست عزیز تا خواست خدا نباشد هیچ کس نمیتواند به این جلسات بیاید و پاک بماند . فقط یک لحظه پیش خداوند زانو بزن و بابت اینکه دوباره برگشتی هزار مرتبه شکر بگو و خودت را سرزنش نکن چون من امروز به خاطر خودم پاکم نه کنترل و قضاوت دیگران . پس توقع خودت را پایین بیاور و فکر کن امروز اولین جلسه ات است و با همان امید و شور اوایل پاکی به جلو برو و اشتباهات دفعه قبل را تکرار نکن بلکه نکات مثبتت را تکرار کن تا بهبود پیدا کنی .
برایت آرزوی موفقیت و پاکی توام با بهبودی دارم . میثم از جیرفت
۹-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ عصر
 سپاس شده توسط: uosef ، امیرعباس ، narges khatoon ، ashena ، رها ، مرتضی ، Amh ، دريا ، ناهید ، منیژه ، احمد سار
یوحنا آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 85
552 بار سپاس شده در 97 ارسال
ارسال: #8
دوست من کتاب پایه را بهبودی ولغزش را دوباره بخون حالا اتفاقی که افتاده چرا خودتو سرزنش می کنی اقا جون ماکه به جز انجمن جای دیگه ای نداریم جلستو عوض کن اگه می بینی داری اذیت میشی فقط بزای امروز

اگر داد هست پس بیداد چیست..... اگربیداد هست پس فریاد چیست
۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۴۸ عصر
 سپاس شده توسط: اهورا ، uosef ، دريا ، ناهید ، ashena ، منیژه ، احمد سار
mostafa450 آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 9
111 بار سپاس شده در 34 ارسال
ارسال: #9
من نیز تمنای یاریتان را دارم.
سلام دوستان :من پس از چهار سال و علی رغم کارکرد قدمهایم لغزش کردم .علت اصلی لغزشم هم عدم حضور در جلسات و غرق شدن در کار و مادیات می دانم .پس از رجوع دوباره به جلسه و تحویل چیپهایم تصمیم گرفتم دوباره قدم کار کنم و چندین جلسه هم به کلاس قدم رفتم و متاسفانه احساس کردم سطح کلاس قدم در حد اقناع روحیات بنده نیست و به لحاظ مغرور شدن و خود برتر بینی به کلاس قدم و جلسات نرفتم و دوباره لغزش کردم.اکنون نیز علی رغم ترک تمایلی به مراجعه به جلسات ندارم ولی به شدت احساس نیاز می کنم و میخواهم کتاب راهنمای کارکرد قدم را با کسی که دارای دانش بالاست کار کنم. از شما عزیزان می خواهم بنده را در این امر راهنمایی و مساعدت فرمایید.همتون را دوستدارم......
۵-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۳۲ عصر
 سپاس شده توسط: uosef ، ستوده ، دريا ، ناهید ، ashena ، منیژه ، احمد سار
یوحنا آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 85
552 بار سپاس شده در 97 ارسال
ارسال: #10
دوست عزیز من یک تجربه را بگم شاید کمکت کنه وامیدوارم از رک گوی من نارا حت نشی. من روزهای اول که جلسه می رفتم واز دوست عزیزی که پاکی بالای داشت می خواستم تجربه بگیرم میگفت برو توی کتاب پایه وفلان صفحه را بخون وانقدر این دوست را غرور گرفته بود که می خواست خدای کنه واز بعد حادثه لغزش کرد وقتی برگشت تنها حرفی که زد گفت غرور ودانش این بلا را سر من اورد حالا شما به هر دلیلی لغزش کردی اول خدا شکر کن که هنوز زنده هستی وتوانستی دوباره وارد این برنامه بشی پس دریچه افکار خودتو دباره باز کن ونزار دوباره بیماریت روت کار کنه ودباره بگی من همه چیزو میدونم به قول عمو قربون بیماری اعتیاد 1001 چهره داره پس فقط برای امروز

اگر داد هست پس بیداد چیست..... اگربیداد هست پس فریاد چیست
۶-۱۱-۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ صبح
 سپاس شده توسط: uosef ، داریوش س ، دريا ، ناهید ، ashena ، منیژه ، احمد سار
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: