دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۰۸ عصر درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
RE: هدف شما از گرفتن راهنما و کارکرد قدم ها چیست ؟
برای رسیدن به ارمانهایم نیاز به راهی داشتم پیدا کردم
(انجمن12 قدمی)
حال برای ارامش وسپری کردن خط و مش زندگی نیاز دارم کسی که این راه را رفته و به موفقیت رسیده(راهنما)
من را یاری کند که دیگر تکرار اشتباه نکنم
خیلی از ما ها حتی جای کوچکترین اشتباه را هم ندارن واولین اشتباه مجددش منجربه نابودیش میشود
پس نیاز به تجربه بیشتر و کارامد از طرف شخص دیگر(راهنما) نیاز مندیم
مثالی که درقدم سوم نوضیح میدهد که یک میراث از دخترم گربه سیاهی بود که همیشه هنگام غذاخوردن درکنارش بود ودیگری الانان .
برای من بهترین هدیه ای که بخاطر بیماری فرزندم به ان رسیدم حضور درجلسات الانان بود ولی بعد از مدتی درجلسه شرکت کردن همش
احساس میکردم برایم حضور درجلسات تنها کافی نیست من احتیاج به محرک بیشتری داشتم یعنی میل به عوض شدن وبه یک ثبات
نسبی رسیدن درمن خیلی بزرگ بود. ابتدا راهنما گرفتم ولی جوابگو یکجورهای برای من نبود تااینکه راهنمای واقعی که لازم داشتم
خداوند سرراهم قرارداد واکنون دریچه های زیادی به سوی رشد وروشن نگری پیش رویم باز شده است که از این بابت خداراشکرمیکنم
برای اینکه امروز من به پاسخ های که منتظرش بودم میرسم ودرضمن آرامش زیادی درزندگیم بوجود آورده وجلوی اشتباهاتم را میگیرد
وکارکرد قدمها باوجود راهنمایی که توضیحات قابل فهم ولمس به من میدهد حرکت مرا درجاده بهبودی سریعترکرده واون حضور روحانی رادرزندگی بطور وسیعی حس میکنم وشاکرم بابت زندگی نرمالی که الان زیرسایه راهکارهای الانان دارم .
سلام بچه ها من رحیم هستم و امید وارم که جنسم بر پیامم تاثیر نگذارد.هدف من از گرفتن راهنما شک وترس میباشد.من اطمینان ندارم که بتوان بدون راهنما پاک ماند. من بسیار کمال طلب در داشتن همه ابزارهای بهبودی و استفاده از انها هستم. اگر اطمینان داشته باشم که بدون راهنما میتوان پاک ماند بهبودی داشت و رشد کرد راهنما نمی گرفتم. من احساس میکنم که داشتن راهنما وارتباط با او در رهایی من از نقص غرور بسیار کارامد تر از تمییز کردن جلسه یا دستشویی جلسه میباشد...خوب پس هدف من در این لحظه حفظ پاکی پاکی پایدار سپس بهبودی در روابط و زندگی روزمره میباشد.