|
دعاي آرامش
|
|
۷-۵-۱۳۸۹, ۰۸:۵۵ صبح
|
|||
|
|||
|
دعاي آرامش
دعاي آرامش
خداوندا آرامشي عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم، شهامتي كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم و دانشي كه تفاوت آن دو را بدانم . سیب که هیچ تمامی باغ را می چینم اگر در تبعید گاهمان فقط مـــــن و تــــــو باشیم ... |
|||
|
|
۹-۵-۱۳۸۹, ۰۲:۰۷ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: آرامش
آرامش یعنی داشتن تعادل وتوازن در میان مهلکه ها ومشکلات
سیب که هیچ تمامی باغ را می چینم اگر در تبعید گاهمان فقط مـــــن و تــــــو باشیم ... |
|||
|
|
۱۰-۵-۱۳۸۹, ۱۰:۰۵ صبح
|
|||
|
|||
|
RE: دعاي آرامش
دعای آرامش معجزه ست- و من بارها و بارها معجزه اش را به عینه دیده ام-
باورم نمیشد که بتواند اینگونه آرامش به انسان هدیه کند. اگر از صمیم قلب بخوانی و با حضور دل محال است معجزه اش را نبینی. دعای ارامش در یک دعا 4 چیز مهم از خدا میخواهد که با داشتن آن انسان به او نزدیکتر و وارسته تر میشود. اول ارامش میخواهد که این کمیایی گرانیست که کمتر کسی میتواند آنرا بدون دعا و خواستن از معبود بدست بیاورد تازه در آن آرامش درخواست داشته باشد که به او پذیرش باور خودرا بدهد و اینکه قادر به تغییر کسی نیست جز خود . (قدم ا)و در قسمت دوم آن شهامت و شجاعت و توان میخواهد که تغییر دهد خودش را و انتظار تغییر دیگران را نداشته باشد چون من فقط قادر به تغییر خودم هستم و نمیتوانم دیگران را تغییر دهم و هروقت اینکار را کردم با بن بست سرشکستگی و روبرو شدم.( قدم 2) و دانش و بینشی که تفکیک کنم وظایفی که بهعده منست و وظایفی که بعهده معبودم هست و یاد بگیریم در مشعیت الهی دخالت نکنم و از سر راه خدا کنار روم و آن نیروی برتر بهترین ها را برایم رقم بزند و تمیز دهم چیزی که برایم مقدر شده را بپذیریم شاید در آن زمان مطابق خواسته های نباشد ولی پس از مدت کوتاهی متوجه میشوم این بهترین اتفاق ممکن بود که افتاد(قدم 3) و در آخر دلیری ده تا از مردم و دنیا متوقع نباشم مطابق میل من رفتار کنند. و این قسمت آخر دست انسان را از توقع بیجا و تملک به غیر باز میکند و متکی بودن به نیروی برتر و اعتماد به آن را به من یادآور میشود. شادی را هدیه کن ، حتی به کسانیکه آن را از تو گرفتند، عشق بورز به آنانکه دلت را شکستند، دعا کن برای آنانکه نفرینت کردند.و درخت باش بر غم تبرها، پرواز کن به کوری چشم خفاشها، بها رشو بخند که خدا با توست |
|||
|
|
۱۳-۸-۱۳۸۹, ۱۰:۵۱ صبح
|
|||
|
|||
|
مفهوم دعاي آرامش
خداوندا
ارامشی عطا فرما تا بپزیرم انچه را که نمیتوانم تغییر دهم شهامتی که تغییر دهم ان چه راکه میتوانم و بینشی که تفاوت ان دو را بدانم . خداوندا - با گفتن این کلمه وجود نیرویی برتر از خود را میپذیریم و به ان اقرار میکنیم. عطا فرما - با تکرار این کلمه اقرار میکنیم که این نیروی برتر توانایی بخشش و عطا کردن را دارد. من - من در جستجوی چیزی بهتر هستم. چه عیبی دارد که من برای خود چیزی بهتر را بخواهم . با اصلاح شخصیتم؛ اطرافیانم خوشحال تر خواهند شد. آرامش - من برای خودم و زندگی ام دعا میکنم .من فروتنی ، خونسردی ، آرامش و صلح را میطلبم تا بتوانم درست فکر کنم و کاملا بر خود مسلط باشم . پذیرش - خودم را با شرایط فعلی وفق میدهم . جایگاه زندگی خود را در شرایط کنونی میپذیرم . تا زمانی که شهامتی بیابم، که تغییر دهم انچه را که بر وفق مرادم نیست وان را به عنوان بخشی از زندگی ام بپذیرم . شهامت - من طالب رشد فضایل اخلاقی خود هستم تا بتوانم با شرایط رو به رو شوم . تغییر - من طالب شرایط متفاوتی برای تغییر کردن هستم . چیزهایی که میتوانم - خواهان کمک هستم تا بتوانم درست تصمیم بگیرم ; همه چیز در زندگی من کامل نیست. باید با واقعیتهای زندگی ام روبرو شوم و همواره در جهت رشد و پیشرفت فعالیت کنم . بینش - میخواهم قدرت تشخیص خوب و بد را داشته باشم و بتوانم انها را از هم متمایز کنم . دانستن - میخواهم توانایی درک روشنی از حقیقت را داشته باشم . تفاوت - میخواهم در زندگی به گونه ای دیگر بیاندیشم تا بتوانم تفاوتها را درک کنم . من احتیاج دارم که تفاوت ما بین خود خواهی و خود دوست داشتن را بدانم سیب که هیچ تمامی باغ را می چینم اگر در تبعید گاهمان فقط مـــــن و تــــــو باشیم ... |
|||
|
|
۴-۱-۱۳۹۰, ۰۹:۲۴ صبح
|
|||
|
|||
|
گاهی سوال میشود که تجربه بهتر است یا دانش. به نظر من بین این دو تفاوت زیادی وجود ندارد و از روی تجربه است که می توان به دانش واقعی دست یافت. اگر یک دکتر قدیمی با یک نگاه می تواند مریضی را در شخصی تشخیص دهد به خاطر دانشمندیش است که به واسطه تجربه های گوناگون به دست آورده است. در حالی که یک دکتر تازه وارد باید آزمایشات زیادی را انجام دهد تا متوجه موضوع شود و این است تفاوت کسی که دانش دارد و کسی که ندارد. و ما هم به دنبال چنین دانشی می گردیم، که برگرفته از تجربیات باشد و چون این کار مستلزم تحمل سختی های بسیاری می باشد در این راه از خداوند مهربان کمک می خواهیم.
خداوند در همه موجودات متجلی می گردد، اما یکی از قدرتمند ترین ابزارش کلمات است. پس در انتخاب کلمات دقت کنیم. |
|||
|
|
۲۳-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۱۳ عصر
|
|||
|
|||
|
ارامش يعني هيچ كس هيچ چيزي بهمت نريزه و تو به بهبوديت برسي
به خاطر دارم زمانی که در اوج نا امیدی به سر می بردم خداوند مرا با یکی از برنامه های دوازده قدمی آشنا کرد و در این راه مسیر زندگی ام تغییر کرد.
|
|||
|
|
|
تماس با مدیر