دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۲-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۳۰ عصر
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 2 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
راه های رهایی از رنجش تجربه بدهید
|
|
| نویسنده |
پیام |
habib5470
مدیر:نیکوتینی های گمنام

سپاس کرده: 1699
3930 بار سپاس شده در 928 ارسال
|
RE: راه های رهایی از رنجش تجربه بدهید
مشاركت صادقانه در مورد رنجش
خداوندا حمايت كن تمام حاميانم را
كه ميگيرند بي منت دودست ناتوانم را
|
|
| ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۲:۰۵ عصر |
|
سبلانک
راهنمای سایت

سپاس کرده: 2274
1694 بار سپاس شده در 346 ارسال
|
با سلام
منونم به خاطر ایجاد این موضوع جالب و مهم در تالار
با تشکر از دوستانی که تجربه خود را درمیان گذاشتند و اینها هم تجربه شخصی بنده می باشد.
قبل از هر چیز لازم میدونم بگم که رنجش گرفتن به هیچ وجه یک ضعف اخلاقی نیست و یک امر کاملا طبیعی می باشد اما موضوعی که باعث آزار شده و دردسر به وجود می آورد ماندگار شدن و نگذشتن از این رنجش هاست. در زندگی ما اتفاقاتی می افتد که ما را ناراحت و عصبانی میکند و این کاملا طبیعی است اما از انجا که ما بیماری داریم که مار با دیگران متفاوت میکند باعث میشود که ما آنها را در ذهنمان بزرگتر از انچه که هستند ببینیم. سالها آنها را با خود حمل کنیم. قدم مهم نگاه کردن به موضوعی که باعث رنجش شده است میباشد واینکه یکبار هم که شده داستان را به صورت واقعی برای یک نفر دیگر تعریف کنیم بدون هیچ کم و کاست و تحریفی. قدم بعدی پیدا کردن نقش خودمان میباشد . خوب شاید رنجش هایی وجود داشته باشند که ما اصلاً مقصر بنوده ایم و فکر کنیم که در این مورد حق داریم رنجش داشته باشیم. کاملا درست است ولی بزرگترین نقش ما اینست که این رنجش را سالها با خود حمل کرده و بی ملاحظگی کرده ایم.
تجربه من در مورد این گونه رنجش ها دعا کردن برای طرف مقابل است و سعی در بخشش او با این تفاوت که اینکار را نمیکنم تا خودم رها بشوم چون به نظرم اینگونه بخشیدن دوام چندانی ندارد. او را میبخشم تا بتوانم به او کمک کنم و اگر خدمتی از دستم بر می آید برایش انجام دهم. در این صورت است که رنجشم کاملا برطرف شده و قابل بازگشت نیست. ( بله این یکی ا بزرگ ترین پارادوکس های برنامه دوازده قدمی می باشد. در همه جای دنیا مردم برای کسانی که دوستشان دارند دعا می کنند ما اینجا برا کسانی دعا میکنیم که از آنها آسیب دیده و مورد آزار واقع شده ایم.
رویای ما این است که روزی:[b]هر معتادی در دنیا فرصت تجربه نمودن پیام را به زبان و فرهنگ خاص خود داشته باشد و شانسی برای پیدا نمودن راه تازه ای برای زندگی بیاید."[/b]
|
|
| ۲۳-۱۰-۱۳۹۰ ۱۱:۵۳ صبح |
|
یوحنا
كاربر جديد

سپاس کرده: 85
552 بار سپاس شده در 97 ارسال
|
دوستان قشنگ نوشتن ولی ا من یک نکته اضافه کنم
شما فقط برای امروز زندگی کن دعای قدم11 یادت نره ما امروز باید درک کنیم تاروحمنون ارام بگیره
نقش با یک تراز دربیار اول اگر هم مقصر نبودی ببخش چون اگر نبخشی نقش حمل کننده داری وباعث خود ازاری خودت میشه البته من نمیدونم از خودت رنجش داری یا دیگران ولی ببخش
اگر داد هست پس بیداد چیست..... اگربیداد هست پس فریاد چیست
|
|
| ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۰۲ عصر |
|
منیژه
مدیر:زنان بهبود یافته(گروه ویژه طلائی)

سپاس کرده: 3841
2233 بار سپاس شده در 489 ارسال
|
دوستان یکی دیگر از مواردی که باعث رنجش ما میشه وقتی است که ما پذیرشمون پایین میاد همین روزها برای خود من پیش اومدو
من بخاطر اینکه پذیرشش رانداشتم شدیدا دچاررنجش شدم که خیلی هم غیرمنطقی بود شخص بیمارم ایجاد تنش میکرد به دلیل ـ
اینکه می خواست از من امتیاز بگیرومنهم میخواستم براش مرز بذارم که خوب نتیجه اش معلومه بعد من اومدم رنجش گرفتم یک که
اون بیماره من چیزی که خودم از رنجش آموخته بودم ودر سایت گذاشته بودم فراموش کرده بودم یک که او بیماره چون رنجش داره ـ
پس رنجش هم ایجاد میکنه ومن باید درمقابل اون فقط پذیرشم را بالا ببرم وروی توقعاتم به عنوان مادر یا بهتربگویم وقتی پذیرش را
دارم که او یک بیماره پس توقع دراین مابین دیگه نقشی را بازی نمیکنه وباعث رنجشم نمیشه که از طریق این رنجش من عکس العملی
از خودم نشون بدم که خدای ناکرده باعث احساس گناه دربیمارم بشه که از این طریق من بجای اینکه تاثیز مطلوب ومثبت داشته
باشم خدای ناکرده باعث افزایش مصرف بیمارم بشم اگه درحال مصرفه ویااگر درحال بهبودیه باعث لغزش اوبشم .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
زندگی این نیست که صبرکنیم تاطوفان تمام شود.
زندگی یعنی یاد بگیریم چطور درطوفان وباران برقصیم!
|
|
| ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۳۵ عصر |
|
sepidebz
مدیر:انجمن والدین باید بدانند

سپاس کرده: 2279
2509 بار سپاس شده در 459 ارسال
|
با کارکرد قدمها ..نواقص که مرا دچار رنجش میکند را میشناسم..و روی انها کار میکنم... نواقص مثل توقع طلبی .. حق به جانبی زیاده خواهی... درک نکردن طرف مقابل احساس قربانی شدن...ترحم ودل سوزی به حال خودم.... بخشش دعا کردن روزانه... مشورت...احساسم رو به مشارکت گذاشتن... جایی که منو دچار رنجش میکنه قرار نگیرم دوست داشتن خودم ودیگران... تمرین کردن اصل معنوی... (جایی که رنجش است خدا نیست یعنی زمانی که دچار رنجش میشوم نمیتوان حضور خداوند را درکنارم احساس کنم چون کسی که ازش رنجش دارم را قضاوت میکنم)
|
|
| ۳۰-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۳۷ عصر |
|