|
جملات كوتاه اما پر مغز وطلايي
|
|
۱-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۵۷ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۵:۱۰ صبح، توسط اهورا.)
|
|||
|
|||
|
جملات كوتاه اما پر مغز وطلايي
1.عمق نگراني من نشانگر فاصله من از خداست.
2.درد من حصار بركه نيست درد من زيستن با ماهياني است كه فكر دريا به ذهنشان خطور نكرده است. 3.خدايا آن چنان غرق درياي غربتمان نكن كه به هر خاشاك عاطفه اي دست دراز كنيم. 4.بايد قمار باز باشي تا بفهمي چقدر فرق است بين باختن و بد باختن. 5.خدايا مرا فهمي ده تا قبل از آنكه درباره راه رفتن كسي قضاوت كنم يك بار با كفشهاي او راه بروم. 6.ديوارهاي پيله تان را امتحان كنيد شايد زمان پرواز فرا رسيده باشد. 7.گاهي پرندگان آنقدر سرگرم دانه خوردن ميشوند كه پرواز را از ياد ميبرند گاهي سنگ كودكي بازيگوش يادآور پرواز است. 8.درون توست اگر خلوتي و انجمني است برون زخويش كجا ميروي جهان خاليست. 9.چه كسي مي داند شايد شيطان عاشق حوا بود كه به آدم تعظيم نكرد. 10.وقتي چترت خداست ،بگذار ابر سرنوشت هر چه مي خواهد ببارد. 11.من رقص دختران هندي را بيشتر از نماز پدرومادرم دوست دارم زيرا آنان از سر عشق ميرقصند واينان از سر ترس نماز مي خوانند... 12.تا وقتي نگاه خداوند رو به توست از رو بر گرداندن ديگران نگران مباش. 13.بهتر است ديگران از ما به خاطر آنچه هستيم متنفر باشند تا به خاطر آنچه نييستيم دوستمان داشته باشند. 14.در حضور خارها هم ميشود يك ياس بود،در هياهوي مترسكها پر از احساس بود. 15.در روزگاري كه خنده مردم از زمين خوردن توست برخيز تا بگريند. 16.بزرگترين حماقت انسان در زندگي لبخند زدن به كسيه كه ارزش لگدم نداره. 17.هيچ وقت به كوچه بن بست ناسزا نگو رنج بن بست بودنش برايش كافيست. 18.پشت به آفتاب نشسته ایم .. .. .. فکر می سورانیم و .. .. .. درد خالکوبی می کنیم 19.اگر گرگی خوب بدر و اگر نگهبان هستی درست نگهبانی بده! 20.بزرگترین مشکلات در جائی نهفنه است که هرگز انتظارش را نداریم --- 21.هر روز، همان روز را زندگی کن و بدین سان تمامی عمر را به کمال زیسته ای 22..گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد كه سكوت میكند تا تو بارها بگویی خدای من . . . ! 23.شانس گاهی به انسان كمك میكند اما تلاش همیشه 24.تا درون را نسازم آبادی های بیرون افسانه است(بیل ویلسن) 25.گــــاهــــی ، دلــم بـــرای خـــودم تنــگ مـــی شــــود 26.همیشه آغاز راه دشوار است ، عقاب در آغاز پر کشیدن ، پر میریزد ولی در اوج حتی از بال زدن هم بی نیاز است 27.یادم باشد و یادت نرود که ما برای یکبار ایستادن هزاران بار فرو افتادیم 28.اگر میدانستید چه كسی همواره كنارتان است .... هرگز به دلتان ترس راه نمی دادید 29.هر روز صبح در آفریقا وقتی خورشید طلوع می کند یک غرال شروع به دویدن میکند و می داند سرعتش باید از یک شیر بیشتر باشد تا کشته نشود . هر روز صبح در آفریقا وقتی خورشید طلوع می کند یک شیر شروع به دویدن می کند و می داند که باید سریع تر از آن غزال بدود تا از گرسنگی نمیرد . مهم نیست غزال هستی یا شیر ! با طلوع خورشید دویدن را آغاز کن. 30.چه آوازهای ملکوتی که در سکوت عظیم این زمین هست و نمی شنويم! 31.به جای اینکه خواسته هایت را کم کنی، توانائیهایت را زیاد کن! 32.کبوتری که با کلاغ ها معاشرت میکند پرهایش سفید میماند اما قلبش سیاه میشود. 33.برای اینکه متوجه اعتیادمان بشویم اول لازم بود که صداقت جانشین انکار شود. 34..امروز اولین روز از بقیه عمر شماست . 35. چه سکوتی دنیا را فرا می گرفت اگر هر کس به اندازه دانش و تجربه اش حرف می زد. 36.مثل ساقهی گیاهی ترد گرهام بزنید به چوبی، ترسیدهام مدام باد میآید 37.من الاغی دیدم یونجه را میفهمید 38.جیر جیرکی میخواند:جیر جیر اما برای من32 حرف کافی نیست 39.خداوند به فرشتگان عقل داد بدون شهوت , حیوانات را شهوت داد بدون عقل و انسان را شهوت داد با عقل.هر انسانی عقلش به شهوتش غلبه کند بهتر از فرشتگان است .هر انسانی شهوتش بر عقلش غلبه کند بدتر از حیوانات است. 40.ترس از شکست از خود شکست بدتر است. 41.خدایا به من قدرت آن را عطا کن که بتوانم بدان اندازه که او را دوست می دارم نیاز دوست داشتنش را در خود خاموش سازم. 42. اگر کسی به اشتباه خود اعتراف کرد، به احترام او، از جای برخیزید و متواضعانه کلاه از سر بردارید 43.گاهي بايد سكوت كرد شايد خداوند نيز حرفي براي گفتن داشته باشد. 44.به یکدیگر عشق بورزید ، اما عشق را به بند نکشانید .... بگذارید میان با هم بودنتان فضایی و فاصله یی باشد. با یکدیگر بخوانید و برقصید و شادمان باشید ، اما بگذارید هر یک از شما تنها باشد ..... در کنار هم بمانید اما نه چسبیده به هم. جبران خلیل جبران اگر مشكل تايپي وجود داشت ببخشيد. تادرون خويش را نسازي آبادي هاي بيرون افسانه است. |
|||
|
|
۳-۱۰-۱۳۹۰, ۰۸:۴۷ صبح
|
|||
|
|||
|
RE: جملات كوتاه اما پر مغز وطلايي
جزئيات فقط هنگام طلوع ديده مي شود
فریاد را همه میشنوند،هنر واقعی شنیدن صدای <س ک و ت>است،بیصدا بیادتم... |
|||
|
|
۷-۱۰-۱۳۹۰, ۰۵:۴۷ عصر
|
|||
|
|||
|
سلام دوست خوبم
|
|||
|
|
۱۰-۱۰-۱۳۹۰, ۰۵:۰۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۲۸ عصر، توسط uosef.)
|
|||
|
|||
|
خيلي خوب بود.
بدترين دلتنگي اینه كه توي فاصله يك قدميش باشي اما نتوني ابراز احساسات كني!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۰-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۱۱ عصر
|
|||
|
|||
|
خیلی جالب بود دوست عزیز
..این جملات واقعا سرشار از معنی ومفهوم پر انرژی و مثبتن ممنون زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتن آن را از بین میبرد . . . |
|||
|
|
۱۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۳:۵۸ صبح
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ صبح، توسط ستوده.)
|
|||
|
|||
|
جملات پرمغز و طلایی
یادمان باشد که : او که زیر سایه ی دیگری راه می رود ، خودش سایه ای ندارد .
یادمان باشد که : هرروز باید تمرین کرد دل کندن از زندگی را . یادمان باشد که : زخم نیست آنچه درد می آورد ، عفونت است . یادمان باشد که :در حرکت همیشه افق های تازه هست . یادمان باشد که : دست به کاری نزنم که نتوانم آنرا برای دیگران ! تعریف کنم . یادمان باشد که : آنها که دوستشان می دارم می توانند دوستم نداشته باشند . یادمان باشد که : حرف های کهنه از دل کهنه بر می آیند ، یادمان باشد که که دلی نو بخرم . یادمان باشد که : فرار راه به دخمه ای می برد برای پنهان شدن نه آزادی . یادمان باشد که : باور هایم شاید دروغ باشند . یادمان باشد که : لبخندم را توى آیینه جا نگذارم . یادمان باشد که : آرزوهای انجام نیافته دست زندگی را گرفته اند و او را راه می برند . یادمان باشد که : لزومی ندارد همانقدر که تو برای من عزیزی ، من هم برایت عزیز باشم . یادمان باشد که : محبتی که به دیگری می کنم ارضای نیاز به نمایش گذاشتن مهر خودم نباشد . یادمان باشد که : برای دیدن باید نگاه کرد ، نه نگاه ! یادمان باشد که : اندک است تنهایی من در مقایسه با تنهایی خورشید . یادمان باشد که : دلخوشی ها هیچکدام ماندگار نیستند . یادمان باشد که : تا وقتی اوضاع بدتر نشده ! یعنی همه چیز رو به راه است . یادمان باشد که : هوشیاری یعنی زیستن با لحظه ها . یادمان باشد که : آرامش جایی فراتر از ما نیست ..... دست هایم نمی رسد که ستاره این آرزوی محال را بچینم! آنچه برای من از چیدن ستاره مهم تر است رویای ناب آرامش توست. |
|||
|
|
۲۵-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۴۶ صبح
|
|||
|
|||
|
بزرگترین افسوس آدمی آن است که حس می کند می خواهد اما نمی تواند
و به یاد می آورد زمانی را که می توانست اما نخواست!... دست هایم نمی رسد که ستاره این آرزوی محال را بچینم! آنچه برای من از چیدن ستاره مهم تر است رویای ناب آرامش توست. |
|||
|
|
۲۵-۱۰-۱۳۹۰, ۰۵:۰۷ صبح
|
|||
|
|||
|
دو چیز دردنیامرامبهوت می کند بیکران آبی آسمان که می بینم ومیدانم نیست ٬ وخدای بزرگ که نمی بینم ولی میدانم که هست .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق |
|||
|
|
۲۵-۱۰-۱۳۹۰, ۰۵:۲۱ عصر
|
|||
|
|||
|
زندگي يك اتفاق ساده است ! و ساده تر از آن مردن در اتفاق !!
آنان كه ميفهمند عذاب ميكشند و آنان كه نميفهمند عذاب ميدهند!! مرد بزرگ به خود سخت ميگيرد،مرد كوچك به ديگران! خدا چه بيصدا ميبخشد و ما چه حسابگرانه عبادت ميكنيم! : ممکن است کسی را به اشتباه زندانی کنند ولی هیچکس را اشتباهی آزاد نمی کنند.براستی حکمتی است در آزادی ما و چه زیباست احساس آزاد بودن...:
|
|||
|
|
۲۶-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۲۲ عصر
|
|||
|
|||
|
به هیچکس کاملا اعتماد نکن اما تا میتونی بهش محبت کن
دوست داشتن تنها هدیه ای که لازم نیست اون وتوی کادو بپیچی عشق یک کلمه است که تنها مصداقش خداست عاشق خدا باش که بدجوری عاشقته خدایا به من زیستی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم/ومردنی عطا کن که بر بیهودگی اش سوگوار نباشم![]() |
|||
|
|
|
تماس با مدیر