دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۱۹ صبح
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
سبلانک
راهنمای سایت

سپاس کرده: 2274
1694 بار سپاس شده در 346 ارسال
|
تجربه شخصی
سنت ها را چگونه در زندگی شخصی، خانوادگی ، در اجتماع و محل کار و تحصیل خود به کار می گیرید؟
رویای ما این است که روزی:[b]هر معتادی در دنیا فرصت تجربه نمودن پیام را به زبان و فرهنگ خاص خود داشته باشد و شانسی برای پیدا نمودن راه تازه ای برای زندگی بیاید."[/b]
|
|
| ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۸:۵۶ عصر |
|
سبلانک
راهنمای سایت

سپاس کرده: 2274
1694 بار سپاس شده در 346 ارسال
|
RE: تجربه شخصی
با سلام
تشکر میکنم از همه دوستانی که تجربیات خود را در این قسمت قرار می دهند و همینطور دوستانی که به مطاله تجربیات این بخش می پردازند. تمام تلاش ما این است که بتوانیم به همدردان خود کمک کنیم. خیلی خوشحالم که روز به روز تجربه اعضا از سنت ها و اصول انجمن بیشتر میشود ولی لازم میدان که این مو.ضوع را مطرح کنم که ما نباید هیچ گاه گمنامی شخصی خود را بشکنیم و دچار این توهم شویم که دنیای مجازی اینترنت لطمه به گمنامی نخواهد زد. اینترنت هم یک رسانه می باشد و ما باید مراقب گمنامی خود باشیم. دوست داشتم بخشی ایجاد شود تا اعضا از کاربرد سنت ها در زندگی خود مشارکت کنند. مشتاقانه منتظر تجربیات گرانقدر شما هستم.
رویای ما این است که روزی:[b]هر معتادی در دنیا فرصت تجربه نمودن پیام را به زبان و فرهنگ خاص خود داشته باشد و شانسی برای پیدا نمودن راه تازه ای برای زندگی بیاید."[/b]
|
|
| ۱۶-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ عصر |
|
Amh
مدير انجمن

سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
|
RE: تجربه شخصی
مرسی
سنتهای 12 گانه تضمین کننده آزادی گروه ها است همانطور که قدمهای 12 گانه متضمن آزادی فردی ماست.
سنتها انتخابی و قابل تغییر نیست (منعطف هست ولی قابل تغییر نیست) و مجموعه ای از دستوالعملها است که منتج از تجربه ده ها سال فراز و نشیب گروه های 12 قدمی است.
سنت یعنی دوری از خودکامگی و خودمحوری برای رسیدن به هدف مشترک ------> هدف مشترک ما سنت 5 یعنی رسیدن پیام به معتاد در حال عذاب است.
از آنجایی که سنتهای ما حامل پیامی بسیار فراگیرتر از گروه های ماست لذا رعایت آنها در زندگی فردی (بیرون از انجمن) حداقل دو خاصیت دارد: 1- در بهبودی فردی موثر و حتی لازم است 2-با تمرین آنها در زندگی به حفظ گروه ها و عدم افتراق اعضاء کمک میکند
بنوعی قانون مندی و نظم اجتماعی و خانوادگی را به ما می آموزد.
سنت یک فقط به منافع گروه ها یا اتحاد گروه ها نمیپردازد بلکه نظر ما را به منافع اجتماع و اعضای خانواده سوق میدهد به همین ترتیب سنت 2 میگوید پدر یا مادر عزیز به نظر فرزندان و تمام اعضای خانواده اهمیت بدهیم و در تصمیم گیری خود محور نباشیم و یا سنت 3 به ما یاد میده دست از قضاوت در مورد افراد در محل کار یا خانواده برداریم و به انسانها اجازه ابراز وجود بدهیم و دیگران را رتبه بندی نکنیم (این به معنی پذیرش افراد سودجو یا مشکل دار نیست) و ....... به همین ترتیب تمامی سنتهای ما کاربردی خارج از انجمن هم دارند که اگر با اهمیت تر باشد کم اهمیت تر نخواهد بود.
دوست داشتم کامل بگم ولی خیلی مفصل میشد باشه تا بعد انشاءالله
از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
|
|
| ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ صبح |
|