جهت دسترسی به تمام امکانات سایت از اینجا در گروه ویژه ثبت نام کنید

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوال

نویسنده پیام
یوحنا آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 85
553 بار سپاس شده در 97 ارسال
ارسال: #1
سوال
لطفا تجربه بدهید.
من تا قبل از مصرف مواد مخدر ادم خیلی شیطون و شوخی بودم وخیلی راحت با همه دوست می شدم ولی اجبار به مصرف که شدم کاملا وارد انزوا شدم و در تنهای خودم شروع به کتاب خواندن کردم واین باعث شد که رفتار من به کل تعغیر کنه و لحنه بیان من تقریبا کتابی بشه وبااخلاقیات زندگی کنم وبه دوستان کمک کنم وبعضی وقتها احساس می کنم انگار دارم ماسک می زنم و راهنما میگه این فکر تو اشتباه است تو یک رفتار خوب داری ولی دوستان در موردم قضاوت می کن ومیگن تونمی تونی اینقدر تعغیر کرده باشی واین اذیتم میکنه وراحت نیستم

اگر داد هست پس بیداد چیست..... اگربیداد هست پس فریاد چیست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ عصر، توسط uosef.)
۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: ترانه ، فردین فراری ، منیژه ، ashena ، دريا ، مازیار ، lawyer
اسماعیل آفلاین
مدیر کارکرد قدمهای جهانی
**

اعتبار: 6
سپاس کرده: 541
4114 بار سپاس شده در 1117 ارسال
ارسال: #2
RE: یوحنا
سلام دوست عزیزم تو بهترین هستی برای همین لحظه و بهترین کار را می کنی اگر نوع رفتار و گفتار خودت را انتخاب کرده باشی .
و هر کدام که جواب نداد قرداد مجدد و انتخاب جدیدی می کنی .

Heartهر کجا هستم باشم , آسمان مال من است , پنجره , فکر , هوا , عشق , زمین مال من است Heart
..زندگی یک انتخاب است و من شادی و مثبت اندیشی را انتخاب می کنم ..
۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۴۷ عصر
 سپاس شده توسط: ترانه ، فردین فراری ، منیژه ، دريا ، lawyer
فردین فراری آفلاین
(عضو گروه ویژه طلائی)

اعتبار: 4
سپاس کرده: 3061
2389 بار سپاس شده در 481 ارسال
ارسال: #3
RE: یوحنا
سلام من عمر خودمو برای دیگران حدر دادم
امروز دارم یاد میگیرم که برای خودم زندگی کنم
به قضاوت دیگران کاری ندارم ولی کاری را انجام میدم که درحد شعن من باشه
حالا اگه تو هر تغییری کردی درونیش کن
یعنی
اگر دیدی واقعا خوبه انقدر تکرار کن تا عادت کنی
من ماسک میزدم به زنم میگفتم عاشقتم
انقدر گفتم تا الان بدون اون 1 ساعت نمیتونم زندگی کنم
شد واقعیت و لذتشم میبرم شد گوشواره گوشم

زندگی در امروز با انجمن12قدمی برای ارامش فرداهام
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۰۷ عصر، توسط فردین فراری.)
۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ عصر
 سپاس شده توسط: uosef ، narges khatoon ، منیژه ، ashena ، دريا ، lawyer
Parsa_javaan آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 12
19 بار سپاس شده در 6 ارسال
ارسال: #4
RE: سوال
(۲۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۳۹ عصر)یوحنا نوشته شده توسط:  لطفا تجربه بدهید.
من تا قبل از مصرف مواد مخدر ادم خیلی شیطون و شوخی بودم وخیلی راحت با همه دوست می شدم ولی اجبار به مصرف که شدم کاملا وارد انزوا شدم و در تنهای خودم شروع به کتاب خواندن کردم واین باعث شد که رفتار من به کل تعغیر کنه و لحنه بیان من تقریبا کتابی بشه وبااخلاقیات زندگی کنم وبه دوستان کمک کنم وبعضی وقتها احساس می کنم انگار دارم ماسک می زنم و راهنما میگه این فکر تو اشتباه است تو یک رفتار خوب داری ولی دوستان در موردم قضاوت می کن ومیگن تونمی تونی اینقدر تعغیر کرده باشی واین اذیتم میکنه وراحت نیستم

سلام دوست همدرد.شما فقط به تغییرات در راستای بهبودی فکر کن و به قضاوت دیگران کاری نداشته باش.قضاوت فقط و فقط کار خداونده و اونه که باید ازت راضی باشه.برات ارزوی موفقیت میکنم.
۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۵۲ صبح
 سپاس شده توسط: منیژه ، دريا ، lawyer
منیژه آفلاین
مدیر:زنان بهبود یافته(گروه ویژه طلائی)
**

اعتبار: 7
سپاس کرده: 3841
2235 بار سپاس شده در 489 ارسال
ارسال: #5
من امروز که دربرنامه هستم برای اینکه پذیرشم را بالا ببرم بخاطر رنجهایی که درگذشته کشیدم وباعث شد که دائم نقائصم رشد کنه
رشد واقعی ومعنوی درجهت بهبودی هرگز نداشتم من تجربه که از خودم داشتم بسیار شوخ طبع بودم همه چی برام حالت خنده و
جوک داشت هیچ مسئله ای نبود که من ازش بهره برداری فکاهی نداشته باشم ولی خوب بخاطر شرایطی که درزندگیم پیش آمد
من بامشکل اعتیاد درزندگی روبروشدم وبعد مسائلی که پیرامون اون درخانواده ایجاد میشه وبعد اون خود محوری ها وکننرلها در ـ
ادامه خوب من فکرمیکنم که اون حالات روحی که قبل از جریان اعتیاد فرزندم وبی حوصلگی وگوشه گیریش داشتم بیشتربرای این
بود که دیگران تاییدم کنند به عنوان یک انسان شاد وبرون گرا که حتی باعث مسرت دیگران هم میشود ولی من امروز دیگر تایید و
قضاوت دیگران رلی برایم باز نمیکند امروز بیماری اعتیاد فرزندم باعث شد که من به زندگیم دوباره نگاه کنم وخودم درمقام قضاوت ـ
زندگیم برآیم ودرصدد برطرف کردن ضعف هایم برآیم امروز من ازاینکه دیگر خوش مشرب ومجلس گرم کن برای دیگران نیستم اصلا
ناراحت نمی شوم زیرا که من به جوهرواصلیت وماهیت درونی خودم پی بردم ودوست دارم روی نقائصم کارکنم یعنی من شهامت
تغییر کردن را پیداکردم وخودم را درخدمت پروردگارم می گذارم که تعییرم دهد درجهت بهبودی وجدا شدن از بیماری وابستگی من
امروز اصلا میل ندارم که به گذشته برگردم واین من امروز منی است که مورد قضاوت خداوند قرارمیگیرد وقضاوت هیچ گس دیگری
برایش اهمیت نداردومن خودم شخصا این من امروزی رابیشترمی پسندم ٬ خواستم دوست عزیز فقط یک تجربه کوچک خودم را تعریف کنم شاید کمک کوچکی باشد.flowerflower
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــ
کوله بارم پرشده ٬ فرصت خالی کردن پیدا نشد!
نمی توانم بکشمش flower
۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۳۱ صبح
 سپاس شده توسط: ashena ، دريا
اسماعیل1 آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 1
210 بار سپاس شده در 45 ارسال
ارسال: #6
ما یک عمر با افکار و رفتار غلط خود توانستیم در مدت زمان کوتاه همه را از خود طرد کرده اعتبار و آبروی خودمان را به حراج گذاشتیم .
اما امروز راهی جدید پیدا کردیم که می توانیم به اهداف خودمان برسیم آن هم بدون دوز و کلک . امروز ما می توانیم با به کارگیری اصول انجمن به آرامش برسیم .
اما باید یاد بگیریم که امروز پاکی ام بیشتر از همه چیز و همه کس اعتبار دارد .
امروز تنها جایی که می تواند به من زندگی دوباره ببخشد انجمن معتادان گمنام است
برو راهنما بگیر .باهاش قدم کار کن . جلسات بطور مرتب برو. و مشارکت بکن .خدمت بگیر .و خدمت بکن .

يادت باشه دنيا گرده ، هر وقت احساس كردي به آخر رسيدي شايد در نقطه ي شروع باشي flowerflower
۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ عصر
 سپاس شده توسط: دريا ، یوحنا ، سبلانک
دريا آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 3922
1068 بار سپاس شده در 196 ارسال
ارسال: #7
اول سلام ميكنم به همه دوستان خوبم
چند روز قبل داشتم پيرامون همين مسئله با راهنمام صحبت ميكردم...وقتي ليست نواقصم رو نوشتم به من گفته شد يك ليست هم از حسن هات تهيه كن شايد قبلا بود يك چيزهايي رو راحت مينوشتم ولي الان كه ميخواستم بنويسم يه مشكل برام پيش اومده بود اينكه در مقابل هر حسن يكي از نواقصم رو مياوردم كه اون رو زير سوال ميبرد خصوصا نقصي كه خيلي ميومد و حسن هام رو برام كمرنگ ميكرد نقص تاييدطلبي بود....مثلا مينوشتم مهربون بعد درونم اين حس ايجاد ميشد كه چون تاييدطلبي مهرباني يا چون تاييد طلبي مسئوليت پذيري.... چند روزي حال بدي كشيدم و نميتونستم خودم رو بپذيرم....روزي كه با راهنمام جلسه قدم داشتم اين مشكلم رو باهاشون مطرح كردم ايشون براي من يك قسمت از كتاب هاي نارانان رو خوندن كه يك سوال جالب تويه قدم 6 داشت دقيقش يادم نيست ولي همچين مفهومي داشت اينكه آيا من ميبينم كه در مواقعي نقص هاي من حسن هاي اخلاقي من نيز هستند و گفتند تو در واقع به يه چيزي برعكس اين دچار شدي كه حسن هات رو هم نقص ميبيني...در واقع از صحبت هاي اون روز برداشت من اين بود كه بعضي از نقص هاي ما ميتونه در مكاني و جايي ديگر حسن ما محسوب شود مثلا نقصي كه جايي به عنوان پرحرفي بروز ميكند اگر در جاي خود اين استعداد سخنوري را بكار بگيرم بتوانم مجري توانگري بشوم(البته اين در مواردي صادق است و مثلا نقصي مثل دروغ و عدم صداقت هميشه نقص است) و بعضي از رفتار ها هستند كه در واقع حسن هاي اخلاقي ما هستند ولي گاهي ما راه ابرازش رو بلد نيستيم و ما ازش به عنوان نقص استفاده ميكنيم و با انگيزه خالص انجامش نميديم و در واقع ما هستيم كه اون ها رو در وجودمون كم ارزش ميكنيم...اون هم تا حدود زيادي به نيت و طرز نگرش و تفكرمون برمي گرده و اينكه ياد بگيريم چطور ازش استفاده كنيم..
.به نظر من چه شوخ طبعي چه بااطلاعات بودن و خيرخواه بودنتون حسن هاي شما و در وجود شماست كه هركدوم در جاي خودش ميتونه قسمتي از زندگيتون رو قشنگ كنه...اميدوارم شاد و پاك باشين....
ممنونم كه حرفام رو خوندين....

flowerمقصد جايي در بالاي قله نيست لذت بردن از قدم هايي است كه برمي داريم.flower
۲۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ عصر
 سپاس شده توسط: uosef ، یوحنا ، سبلانک
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: