دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۴۵ صبح
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
amirali
كاربر جديد

سپاس کرده: 28
47 بار سپاس شده در 8 ارسال
|
باکلمه نه مشکل دارم
باسلام به دوستان همدرد بنده باکلمه نه مشکل دارم خواهشمندم تجربه خودتان را دراختیارم قراردهید
امروز بهتر از دیروز
|
|
| ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۲۶ عصر |
|
منیژه
مدیر:زنان بهبود یافته(گروه ویژه طلائی)

سپاس کرده: 3841
2235 بار سپاس شده در 489 ارسال
|
RE: باکلمه نه مشکل دارم
باسلام من این اواخر یک نه بزرگ گفتم به شخص بیمارم وحدود دوهفته بحران شدیدی هم برایم ایجادکرد ولی من توانستم بااین نه ٬خط و مرز خیلی بزرگی درزندگی خانوادگیم تعیین کنم که خوب دروهله اول خالی از خسارت جسمی وروحی نبود ولی بعد از این بحران
الان واقعا به آرامش رسیدم ویاد گرفتم که درقبال نه گفتن هم به خودم این اعتماد به نفس رامیدهم که باامری که مخالفم تزلزل نشان
ندهم وهم نتایج ثمربخشی در آینده نزدیک برای من دارد وهم اینکه افرادی که درارتباط بامن هستند هم میپذیرند که من قدرت ابرازعقیده قاطعانه دارم وسرموضعی که اعلام کردم تحت هرشرایط خواهم ماند .
|
|
| ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۰۹:۵۲ عصر |
|
یوحنا
كاربر جديد

سپاس کرده: 85
553 بار سپاس شده در 97 ارسال
|
RE: باکلمه نه مشکل دارم
سلام دوست عزیز من تجربه شخصی خودمو میگم امیدوارم به دردت بخوره من اگر نه گفتن رابلد بودم که هیچوقت معتاد نمیشدم من اولین بار که توی جمع مصرف کننده نشستم ووقتی به من گفتن بیا بکش گفتم اگه الان بگم نه دوستاننم به من میگه ترسیده ودر مورد من قضاوت میکنن من خیلی جاها اگر بلد بودم بگم نه زندگی برای من خیلی راحتر میشد وخسارت دیگران را نمدادم وبه خودم خسارت نمی زدم فرقی نمیکنه چه مالی ویا جانی واین باعث میشه از ماها سو استفاده کنن
ولی امروز که من با این برنامه اشنا شدم باید یاد بگیرم که با کلمه نه مشکلی نداشته باشم چون دوباره باعث خسارت من میشود وباعث حال بدی من میشود به فرض یک دوستی به شما گفت بیا بریم مواد مصرف کنیم شما برای اینکه ناراحت نشه میرید مواد مصرف کنید . خیلی میشود مثال اورد خیلی ساده بگم امروز شما باید یاد بگرید هر چیزی که به شخصیت وخانوادت وهر چیز دیگه صدمه می زنه باید بگی نه به قول قدیمیها یک بار بگو نه تا صد بار دل درد نگیری چون خود من به خاطر اینکه کلمه نه را هیوقت بلد نبودم استفاده کنم زندگیم نابود شد.بزار امروز بگن من ترسو هستم ودر موردم قضاوت کنند مهم اینکه من کار درست انجام بدم.
در این مورد با راهنمات حتما مشورت کن واگر نه خدای نکرده به مشکل می خوری .
البته نه گفتن خودش هنر می خواهد که خیلی با احترا م بگی که طرف مقابل ناراحت نشه
اگر داد هست پس بیداد چیست..... اگربیداد هست پس فریاد چیست
|
|
| ۹-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ عصر |
|