دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۱۸ صبح
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
وقتی نقص من فعال میشود ، چه باید بکنم؟
|
|
| نویسنده |
پیام |
Amh
مدير انجمن

سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
|
وقتی نقص من فعال میشود ، چه باید بکنم؟
بعضی از نواقص ما را آزار نمیدهند و بخشی از زندگی و روزمرگی ما محسوب شده و شاید بهتر است آنها را نقص ندانیم تا زمانیکه آسیبها و خسارات آن نقص به آستانه درد کشیدن نزدیک شود و از قدرت تحمل ما بیشتر شود. در آنصورت در تکاپوی راه حلی برای آن میگریدم.
ولی بسیاری از نواقص ما فعالند و ما از فرط خسارات وارده و دردهای ناشی از آن و در موارد بسیار محدود از روی روشن بینی ، تصمیم به مراقبت و برطرف کردن آن به کمک خداوند گرفته ایم.
غفلتها و عدم مراقبت روزانه باعث فعالیت نقص مزبور و بروز خسارات میشود. در این موارد مراجعه به قدم 2 در اینکه من قابلیت کنترل نقص را ندارم ، قدم 4 در بازبینی دقیق چگونگی خطا و علت رنجشها ، کینه ها و عدم شناخت احساسات روزانه و مهمتر از همه تراز قدم 10 من را سرجای خود مینشاند و بر نقص فعال شده چیره میشویم.
طی دو سه روز گذشته احساس حق بجانبی ، احساس خود بزرگ بینی و منیت حتی در قالبهای مظلوم نمایی ، صراحت و رک گویی که همگی ناشی از عدم مراقبت من از نواقص فعال شده بودند، باعث گردید در تاپیک صادقانه و خوب یکی از دوستان (خانوم منیژه) ابراز فضل و نظر نمایم و احیانا باعث ناراحتی ایشان یا دوست دیگری شده باشم.
این تاپیک را به جهت بازنگری در خودم و ابراز تاسف، به ایشان تقدیم میکنم و ضمن معذرت خواهی از ایشان، از کلیه دوستان و همدردان عزیز منجلمه اقا یوسف و داریوش عزیز نیز رسما عذر خواهی میکنم.
من اشتباه کردم و تلاش میکردم در پوشش الفاظ خود محوری خود را ثابت کنم و خوب میدانم که فعالیت نقص غرور ، خودمحوری،حق بجانبی و لجبازی که عمری است مرا عذاب میدهند باعث این سوء تفاهم شد.
از صمیم دل از خدا برای شما بزرگواران عزت وسربلندی و برای خودم قدرت مراقبت روزانه مسئلت دارم ...... من این سایتو دوست دارم و در خدمت شما خواهم بود.تلاش میکنم بجای بازی با کلمات از صداقت در ارسالها و تاپیکهای خود بهره بگیرم. (بهر حال برادر بزرگتر هم میتونه خطا کنه)
از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ عصر، توسط Amh.)
|
|
| ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ عصر |
|