جهت دسترسی به تمام امکانات سایت از اینجا در گروه ویژه ثبت نام کنید

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

وقتی نقص من فعال میشود ، چه باید بکنم؟

نویسنده پیام
Amh آفلاین
مدير انجمن
**

اعتبار: 10
سپاس کرده: 2579
1506 بار سپاس شده در 240 ارسال
ارسال: #1
وقتی نقص من فعال میشود ، چه باید بکنم؟
بعضی از نواقص ما را آزار نمیدهند و بخشی از زندگی و روزمرگی ما محسوب شده و شاید بهتر است آنها را نقص ندانیم تا زمانیکه آسیبها و خسارات آن نقص به آستانه درد کشیدن نزدیک شود و از قدرت تحمل ما بیشتر شود. در آنصورت در تکاپوی راه حلی برای آن میگریدم.
ولی بسیاری از نواقص ما فعالند و ما از فرط خسارات وارده و دردهای ناشی از آن و در موارد بسیار محدود از روی روشن بینی ، تصمیم به مراقبت و برطرف کردن آن به کمک خداوند گرفته ایم.
غفلتها و عدم مراقبت روزانه باعث فعالیت نقص مزبور و بروز خسارات میشود. در این موارد مراجعه به قدم 2 در اینکه من قابلیت کنترل نقص را ندارم ، قدم 4 در بازبینی دقیق چگونگی خطا و علت رنجشها ، کینه ها و عدم شناخت احساسات روزانه و مهمتر از همه تراز قدم 10 من را سرجای خود مینشاند و بر نقص فعال شده چیره میشویم.

طی دو سه روز گذشته احساس حق بجانبی ، احساس خود بزرگ بینی و منیت حتی در قالبهای مظلوم نمایی ، صراحت و رک گویی که همگی ناشی از عدم مراقبت من از نواقص فعال شده بودند، باعث گردید در تاپیک صادقانه و خوب یکی از دوستان (خانوم منیژه) ابراز فضل و نظر نمایم و احیانا باعث ناراحتی ایشان یا دوست دیگری شده باشم.
این تاپیک را به جهت بازنگری در خودم و ابراز تاسف، به ایشان تقدیم میکنم و ضمن معذرت خواهی از ایشان، از کلیه دوستان و همدردان عزیز منجلمه اقا یوسف و داریوش عزیز نیز رسما عذر خواهی میکنم.
من اشتباه کردم و تلاش میکردم در پوشش الفاظ خود محوری خود را ثابت کنم و خوب میدانم که فعالیت نقص غرور ، خودمحوری،حق بجانبی و لجبازی که عمری است مرا عذاب میدهند باعث این سوء تفاهم شد.
از صمیم دل از خدا برای شما بزرگواران عزت وسربلندی و برای خودم قدرت مراقبت روزانه مسئلت دارم ...... من این سایتو دوست دارم و در خدمت شما خواهم بود.تلاش میکنم بجای بازی با کلمات از صداقت در ارسالها و تاپیکهای خود بهره بگیرم. (بهر حال برادر بزرگتر هم میتونه خطا کنه)

از انجمن معتادان گمنام سپاسگذارم که راه جدیدی در مقابل دیدگان من گشود و باورهای کهنه، فرسوده و ناکارآمد را در من کنار زد و دنیای واقعی را از وهم جدا ساخت و معنویت را بعنوان مسیری برای روحانیت به معنی اتصال به حقیقت به من معرفی کرد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۴ عصر، توسط Amh.)
۲۸-۱۱-۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط: uosef ، رها ، جسمیا ، ashena ، دريا ، ستوده ، مریم ا ، منیژه ، habib5470 ، فردین فراری
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: