دریا بی کران است و زورق من کوچک,
به تو توکل میکنم که همه کس را حمایت میکنی,
با من بمان که ظلمت شب از راه میرسد ,
وقتی که هیچ یاوری نیست و آسایش گریخته است ,
خدایا ای یاور بی کسان بامن بمان,
در هر لحظه به حضور تو نیازمندم ,
چه چیزی جز لطف تو میتواند ترسها را در هم شکند,
چه کسی جز تو می تواند راهنما و پناه من باشد,
در روزهای ابری و آفتابی بامن بمان,
از هیچ دشمنی نمی هراسم چون تو در کنار منی,
آنجا که تو هستی اشکها سوزنده نیستند,
مرگ هم تلخ نیست,
اگر با من بمانی همیشه پیروزم.
زمان کنونی: ۳-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۲۹ صبح
درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)
امتیاز موضوع:
- 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
اسماعیل
مدیر کارکرد قدمهای جهانی

سپاس کرده: 541
4114 بار سپاس شده در 1117 ارسال
|
پنجمین عامل تمرکز فکر
پنجمین عامل: تمركز فكر
قطرات باران اگر در نقطهای گرد آید، دریاچهای را تشكیل میدهد و اگر پراكنده شود، در دل زمین فرو میرود. همچنین است فعالیتهای فكری و بدنی ما.
تمركز فكر یكی از عوامل كامیابی است. تمركز دادن فكر در یك نقطه باعث میشود كه فشار فكر به یك نقطه متوجه گردد و هرگونه مانع سرسخت از جلوی پا برداشته شود. نقش تمركز فكر در كار، همان نقش اهرم در فیزیك است. كار اهرم این است كه نیروها را در نقطهای متمركز میسازد و با یك فشار متناسب، جسم سنگینی را بلند میكند. لذا با تمركز فكر در یك نقطه، بسیاری از مشكلات از پیش پای انسان برداشته میشود.
فعالیتهای بدنی و فكری ما بسان قطرات باران است كه اگر در نقطهای گرد آید، دریاچهای را تشكیل میدهد، ولی اگر پراكنده شود، در دل زمین فرو میرود و نتیجهای به دست نمیآید.
شما آوازه نابغه شرق، شیخ بهائی، را شنیدهاید. وی در بسیاری از علوم طبیعی و ریاضی و اسلامی دست توانائی داشت و به عنوان یكی از چهرههای درخشان خاور زمین در بسیاری از رشتههای علمی آثار ارزندهای از خود به یادگار گذارده است. وی میگوید:
من با دانشمندان نامدار كه ذی فنون بودند و در رشتههای گوناگون كار كرده، و در هر علمی اطلاعات وسیعی به دست آورده بودند، وارد بحث و مذاكره شدم و بر همه آنها پیروز گشتم. ولی هر موقع با متخصص یك فن یعنی كسی كه تمام نیروی خود را در یك رشته به كار برده بود، به بحث پرداختم سخت مغلوب شدم؛ زیرا بر اثر متناهی بودن نیروی فكری، زوایائی از هر علم برای من مخفی مانده بود.
هر کجا هستم باشم , آسمان مال من است , پنجره , فکر , هوا , عشق , زمین مال من است 
..زندگی یک انتخاب است و من شادی و مثبت اندیشی را انتخاب می کنم ..
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۸-۱۳۸۹ ۰۳:۰۲ عصر، توسط uosef.)
|
|
| ۲۹-۷-۱۳۸۹ ۰۵:۳۹ عصر |
|
اسماعیل
مدیر کارکرد قدمهای جهانی

سپاس کرده: 541
4114 بار سپاس شده در 1117 ارسال
|
RE: پنجمین عامل تمرکز فکر
پنجمین عامل: تمركز فكر
قطرات باران اگر در نقطهای گرد آید، دریاچهای را تشكیل میدهد و اگر پراكنده شود، در دل زمین فرو میرود. همچنین است فعالیتهای فكری و بدنی ما.
تمركز فكر یكی از عوامل كامیابی است. تمركز دادن فكر در یك نقطه باعث میشود كه فشار فكر به یك نقطه متوجه گردد و هرگونه مانع سرسخت از جلوی پا برداشته شود. نقش تمركز فكر در كار، همان نقش اهرم در فیزیك است. كار اهرم این است كه نیروها را در نقطهای متمركز میسازد و با یك فشار متناسب، جسم سنگینی را بلند میكند. لذا با تمركز فكر در یك نقطه، بسیاری از مشكلات از پیش پای انسان برداشته میشود.
فعالیتهای بدنی و فكری ما بسان قطرات باران است كه اگر در نقطهای گرد آید، دریاچهای را تشكیل میدهد، ولی اگر پراكنده شود، در دل زمین فرو میرود و نتیجهای به دست نمیآید.
شما آوازه نابغه شرق، شیخ بهائی، را شنیدهاید. وی در بسیاری از علوم طبیعی و ریاضی و اسلامی دست توانائی داشت و به عنوان یكی از چهرههای درخشان خاور زمین در بسیاری از رشتههای علمی آثار ارزندهای از خود به یادگار گذارده است. وی میگوید:
من با دانشمندان نامدار كه ذی فنون بودند و در رشتههای گوناگون كار كرده، و در هر علمی اطلاعات وسیعی به دست آورده بودند، وارد بحث و مذاكره شدم و بر همه آنها پیروز گشتم. ولی هر موقع با متخصص یك فن یعنی كسی كه تمام نیروی خود را در یك رشته به كار برده بود، به بحث پرداختم سخت مغلوب شدم؛ زیرا بر اثر متناهی بودن نیروی فكری، زوایائی از هر علم برای من مخفی مانده بود.
هر کجا هستم باشم , آسمان مال من است , پنجره , فکر , هوا , عشق , زمین مال من است 
..زندگی یک انتخاب است و من شادی و مثبت اندیشی را انتخاب می کنم ..
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۸-۱۳۸۹ ۰۳:۰۳ عصر، توسط uosef.)
|
|
| ۲۹-۷-۱۳۸۹ ۰۵:۴۲ عصر |
|
سپاس شده توسط: | |
|