|
آرامش کجا است
|
|
۱-۸-۱۳۸۹, ۰۶:۱۴ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۸-۱۳۸۹ ۱۲:۴۹ صبح، توسط uosef.)
|
|||
|
|||
|
آرامش کجا است
پادشاهی جایزه ی بزرگی برای هنرمندی گذاشت که بتواند به بهترین شکل ، آرامش را تصویر کند. نقاشان بسیاری آثار خود را به قصر فرستادند.
آن تابلو ها ، تصاویری بودند از جنگل به هنگام غروب ، رودهای آرام ، کودکانی که در خاک می دویدند ، رنگین کمان در آسمان ، و قطرات شبنم بر گلبرگ گل سرخ. پادشاه تمام تابلو ها را بررسی کرد ، اما سرانجام فقط دو اثر را انتخاب کرد. اولی ، تصویر دریاچهء آرامی بود که کوههای عظیم و آسمان آبی را در خود منعکس کرده بود. در جای جایش می شد ابرهای کوچک و سفید را دید ، و اگر دقیق نگاه می کردند ، در گوشه ء چپ دریاچه ، خانه ء کوچکی قرار داشت ، پنجره اش باز بود ، دود از دودکش آن بر می خواست ، که نشان می داد شام گرم و نرمی آماده است. تصویر دوم هم کوهها را نمایش می داد . اما کوهها ناهموار بود ، قله ها تیز و دندانه ای بود. آسمان بالای کوهها بطور بیرحمانه ای تاریک بود ، و ابرها آبستن آذرخش ، تگرگ و باران سیل آسا بود. این تابلو هیچ با تابلو های دیگری که برای مسابقه فرستاده بودند ، هماهنگی نداشت. اما وقتی آدم با دقت به تابلو نگاه می کرد ، در بریدگی صخره ای شوم ، جوجهء پرنده ای را می دید . آنجا ، در میان غرش وحشیانه ء طوفان ، جوجه ء گنجشکی ، آرام نشسته بود. پادشاه درباریان را جمع کرد و اعلام کرد که برنده ء جایزه ء بهترین تصویر آرامش ، تابلو دوم است.بعد توضیح داد : " آرامش آن چیزی نیست که در مکانی بی سر و صدا ، بی مشکل ، بی کار سخت یافت می شود ، چیزی است که می گذارد در میان شرایط سخت ، آرامش در قلب ما حفظ شود.این تنها معنای حقیقی آرامش است." هر کجا هستم باشم , آسمان مال من است , پنجره , فکر , هوا , عشق , زمین مال من است ![]() ..زندگی یک انتخاب است و من شادی و مثبت اندیشی را انتخاب می کنم .. |
|||
|
|
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۴:۲۰ عصر
|
|||
|
|||
|
RE: آرامش کجا است
براي من آرامش در كنترل نكردن ديگران است ..
وقتي كه تمركزم روي ديگران باشه آرامش ندارم .. وقتي سهم خداوند را رها كنم و به خودش بسپارم سبك ميشم .و آرامش دارم زمانيكه دعا و شكر گذاري ميكنم هم آرامش دارم . من ياد گرفتم ، كه براي داشتن آرامش و آسايش امروزم را با خدا قدم بردارم و فردا را به او بسپارم . |
|||
|
|
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۴:۲۵ عصر
|
|||
|
|||
|
برای من آرامش در خودمحوری نکردن است
در اینکه بدانم در سخت ترین لحظات کسی هست که مواظبمه و تنها نیستم اینکه زندگیمو دست نیروی برترم بسپارم ودیگر دنبال چرا و چگونه اش نباشم پروردگارا ببخش مرا که انقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم..
|
|||
|
|
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۷:۴۳ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۷:۴۳ عصر، توسط raha1.)
|
|||
|
|||
|
برای من آرامش وقتی هست که کنترل نمیکنم،داد نمیزنم و دوربینم روی خودمه
چون اکثر موقع ها دوربینم روی دیگرانه و میخوام ببینم که بقیه چیکار میکنن اینطوری میشه که من از یاد خودم غافل میمونم و آرامشم رو از دست میدم نگران امروزت نباش!خداي ديروزت،امروز هم هست...
|
|||
|
|
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۰۰ عصر
|
|||
|
|||
|
من فکرمیکنم مازمانی آرامش پیدا میکنیم که همه چیمون فقط درحرف وشعار نباشه بلکه به چیزهایی که میگیم عمل کنیم باور کنید من
هرروز شاهد آدمهای هستم که از مرحله حرف رد شدن وبه عمل رسیدن وآرامش دارن یعنی این آرامش طوری هست که توهم ناگزیر از آن بهره میبری وخیلی زیباست ٬ حاصل آن نظم وسلامت جامعه است . |
|||
|
|
۱۵-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ عصر، توسط soraya.)
|
|||
|
|||
|
آرامش من در صداقت با خود ....با ديگران....و راهنمايم هست ...
.. از خودمحوري دست برداشتن و رسيدن به عجز و ناتواني ست ...صداقت با خداوند و در يافتن رضاي او و خواست اوست ... من ياد گرفتم ، كه براي داشتن آرامش و آسايش امروزم را با خدا قدم بردارم و فردا را به او بسپارم . |
|||
|
|
۳۰-۳-۱۳۹۱, ۱۰:۲۹ عصر
|
|||
|
|||
|
ارامش براي من در تسليم بودن خلاصه ميشود
|
|||
|
|
۳۱-۳-۱۳۹۱, ۰۲:۰۹ صبح
|
|||
|
|||
|
آرامش براي من جايي هست كه خودم رو فقط با خودم مقايسه كنم ......
جايي كه پيشرفت هام رو ببينم .... جايي كه مطمئن باشم كارهايي رو كه وظيفه من بوده انجام دادم جايي كه بتونم با فروتني به معناي واقعي به خدا بسپارم نه با التماس...... جايي كه در هياهوي استرس ها و شرايط سخت دوستام ارتباط هام دوست داشتن هام و محبت هام رو فراموش نكنم آرامش دارم.... مي گويد....نترس!...از باختن تا ساختن دوباره فاصله اي نيست..!!! |
|||
|
|
۳۱-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۳۸ صبح
|
|||
|
|||
|
آرامش برای من جایی است که می بخشم وبخشیده می شوم ودفترگذشته را برای همیشه می بندم .
|
|||
|
|
۷-۶-۱۳۹۱, ۰۴:۱۴ صبح
|
|||
|
|||
|
مواقعی که کاری از دستم بر میاد تا برای کسی که نیاز به کمک دارد انجام دهم. میبینم یک عمر محتاج بودم بودم ولی الان توان کمک دارم . هیچ چیز ارزش درمانی کمک یک معتاد به معتاد دیگر را ندارد.از خیابانی رد میشدم معتادی بسیار آشفته را به جرم دزدی برای مبلغ ناچیزی چند نفری بد جوری کتک میزدند و گریه میکرد ومیگفت نزنید تغصیر من نیست من ناچارم ولی کسی از حرفهای او چیزی نمی فهمید و او را به پلیس دادند به یاد گزشته تلخ خود افتادم و به خاطر داشتن شماوبرانامه بزرگترین آرامش زندگی را احساس کردم. به امید روزی که ما هدف خود که رساندن پیام است را روز به روز انجام دهیم و هیچ معتادی از درد اعتیاد در اعضاب نباشد.
|
|||
|
|
|
تماس با مدیر

هر کجا هستم باشم , آسمان مال من است , پنجره , فکر , هوا , عشق , زمین مال من است