جهت دسترسی به تمام امکانات سایت از اینجا در گروه ویژه ثبت نام کنید

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سوال 27 قدم یک

نویسنده پیام
ناهید آفلاین
مدیر:انجمن رهجو(عضوگروه ویژه طلائی)

اعتبار: 12
سپاس کرده: 10582
8605 بار سپاس شده در 1879 ارسال
ارسال: #1
سوال 27 قدم یک
آیا درک می کنم که اعتیاد یک بیماری غیر قابل درمان اما مهار شدنی است ، اگر معتاد مایل باشد تا روی یک برنامه بهبودی قوی کار کند ؟

دیگه از دست تو و ترانه هات خسته شدم

دیگه از شنیدن رنگ صدات خسته شدم

چه جوری بگم هنوز خیلی دوست دارم ولی

انگار از بیشتر از این بودن باهات خسته شدم
۱۲-۱۰-۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ عصر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
narges khatoon آفلاین
ناظرسایت ومديرنارانان(گروه ویژه طلائی)

اعتبار: 12
سپاس کرده: 3735
4295 بار سپاس شده در 767 ارسال
ارسال: #2
RE: سوال 27 قدم یک
من در برنامه به این درک رسیدم که بیماری اعتیاد درمان شدنی نیست اما مهار شدنی ست و میتواند متوقف شود و هر کاری بیمار میکند ...خوابیدن تا ظهر ...بی مسئولیتی...بی نظمی..بی قانونی..رفتار های افراطی و تفریطی...وزندگی منحصر به فردش ....این بدلیل بیماریش هست این بیماری اوست که عمل میکند ...نه..خود او...اگر من اگاهی ذاشته باشم و قبول کنم که اعتیاد یک بیماری هست میتوانم به طرف مقابلم کمک کنم ولی تمایل و تسلیم او حرف اول را میزند..تا معتاد خسته و تسلیم نشود و به وقاحت و نابودکننده ی موادپی نبرد نتیجه نداره معتاد 2 تا مشکل و مانع دارد یکی مواد و یکی بیماری اعتیاد.....اگر موادش را کنار بگذارد ..پاکی دارد ولی بیماری با اوست ...تا در برنامه و انجمن 12 قدم قرار نگیرد بهبودیش ..جدی.. نخواهد بود..با کمک خداوند هم از نظر جسمی و روانی بهبود می یابد به شرطی .....که همیشه در مسیر بهبودی باشد با کار کرد قدمها ..بیمه میشود از درد و رنج بیماری خلاص میشود ..نه ..از خود بیماری ..ما خانواده ها هم به همین صورت باید در مسیر بهبودی باشیم برای معتادم دعا میکنم ...که هرچه زود تر به انجمن راه پیدا کنه......

تنها راه آرامش داشتن من ، تمايل به پذيرش چيزهايي است كه نميتوانم تغيير دهم .
۳-۱۱-۱۳۸۹ ۰۲:۳۶ عصر
 سپاس شده توسط: ناهید
غزاله آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 9
72 بار سپاس شده در 26 ارسال
ارسال: #3
من در مسير اين برنامه به اين نتيجه رسيدم كه اعتياد را فقط وفقط ميتونيم مهار كنيم.البته با توكل به خداي مهربان و شركت در جلسات اين به ايمان تبديل مي شود. ما خانواده ها هم وقتي در مسير اين بهبودي قرار ميگيريم ميتونيم به بيمارمون كمك بيبشتري كنيم كه در مسير برنامه پاك بمونه ان شاالله
۳-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۱۴ عصر
 سپاس شده توسط: narges khatoon
بنيامين آفلاین
كاربر جديد
*

سپاس کرده: 0
48 بار سپاس شده در 11 ارسال
ارسال: #4
با آگاهي پيدا كردن در مسير برنامه 12 قدمي به اين درك رسيدم كه بيماري اعتياد قابل درمان نيست چون روح و روان درگير بيماري اعتياد است فقط قابل مهار شدن است البته به شرط اينكه در مسير بهبودي قرار بگيرم و برنامه رو جدي بگيرم و از تجربيات ديگران استفاده كنم و هميشگي به خداوند بزرگ وصل باشم و با 12 قدم زندگي كنم و هر روز عملكرد داشته باشم تا بتونم بيماري اعتياد رو مهار كنم چون بيماري اعتياد هميشه سريعتر از من حركت ميكنه پس من بايد از اون سبقت بگيرم كه بتونم اون رو مهار كنم با اعتماد به نيروي برترم تمامي غير ممكن ها ممكن ميشود.
۱۹-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۵۰ عصر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن: